BODY BUILDING Zoran i Vanja Tokić predstavljat će Hrvatsku u Češkoj

Predsjednik   Body building kluba Hulk iz Zadra i dugogodišnji natjecatelj  na domaćim i međunarodnim natjecanjima u body buildingu Zoran Tokić (58) i njegova kćer Vanja Tokić (38), također članica BB kluba Hulk,  odlaze ovoga vikenda na natjecanje u Opavu u  Češkoj na 40.-ti Grand Prix PEPA Opava koje će se održati 2. i 3. studenog 

Tokić je  najstariji  natjecatelj iz Zadarske županije , ali i Hrvatske koji će se i ovoga puta pokušati izboriti za medalju u svojoj kategoriji.

Vanja Tokić (38)  u Opavi će biti  jedina natjecateljica iz Zadarske županije i jedina predstavnica Hrvatske u svojoj kategoriji master bikini fitnessa . Vanja se pod vodstvom svog trenera i oca fitness bikinijem bavi od veljače ove godine i već je nastupila na domaćim i međunarodnim natjecanjima.  Nakon samo dva mjeseca treninga i pripreme, na Međunarodnom natjecanju u Sisku u travnju ove godine osvojila je  5. mjesto u toj kategoriji , a na 21. prvenstvu Hrvatske u body buildingu i fitnessu 4. mjesto. Na 19. Međunarodnom prvenstvu u Body buildingu i fitnessu “Bihać open 2018.”   osvojila je  5. mjesto u svojoj kategoriji bikini fitness.

Nakon ovog natjecanja, Zoran i Vanja Tokić odlaze na natjecanje u Sloveniju, na Maxsimum Open International bikini, fitness i bodybuildnig championship  koje će se održati 25. studenog 2018. godine u Mariboru.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here