Brojni posjetitelji uživali u humanitarnom stand-up nastupu splitskih komičara

Koliko veliko srce ima Split pokazalo se i sinoć na humanitarnom stand-up nastupu splitskih komičara u Amfiteatru Doma Mladih (MKC Split) 

Više od sat vremena publiku je nasmijavalo šest vrhunskih stand-up komičara okupljenih u jednu cjelinu pod nazivom “SplickaScena“.

Velik broj građana pokazao je interes da pomognu u humanitarnoj akciji “Za hrvatsku reprezentaciju beskućnika” te se pritom dobro zabave. Voditelj programa bio je Josip Škiljo, a na pozornici se izmjenjivalo još pet komičara u sastavu: Ivo Musulin, Vanja Dobrijević, Ante Travizi, Ivica Lazaneo i Tomislav Primorac.

Humanitarni stand-up show dio je programa humanitarne akcije “Za Hrvatsku reprezentaciju beskućnika” kojoj je cilj prikupljanje sredstava za kupnju sportske opreme našoj reprezentaciji beskućnika koja sredinom studenog nastupa na Svjetskom prvenstvu beskućnika u Meksiku.

Nastavak humanitarne akcije očekuje nas u subotu 3.11. u Judinom Drvu gdje nas čeka Disco večer uz BEATS’n’SAX, a u Klubu Zona u utorak 6.11. održava se aukcija fotografija dalmatinskih fotografa, početak je predviđen za 19 sati.

Više informacija pronađite na Facebook stranici humanitarne akcije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here