ČISTIO PIŠTOLJ Policajac u Benkovcu sam sebi propucao šaku!

Teške tjelesne ozljede zadobio je 45-godišnji policajac Policijske postaje u Benkovcu prošlog četvrtka dok je čistio službeni pištolj

Kako piše Slobodna Dalmacija, policajac je, prema prvim informacijama, čistio oružje u sobi svojeg stana u Benkovcu kad je pištolj, zbog još neutvrđenih razloga, opalio.

U prostoriji se u tom trenutku nije nalazio nitko osim policajca, a on je zadobio prostrijelnu ozljedu šake te je prevezen u zadarsku Opću bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=454&loc=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fnovosti%2Fcrna kronika%2Fclanak%2Fid%2F564943%2Fpolicajac iz benkovca propucao si saku dok je cistio pistolj&referer=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija - ČISTIO PIŠTOLJ Policajac u Benkovcu sam sebi propucao šaku!

“Okolnosti ovog događaja još uvijek se utvrđuju, a o svemu će biti obaviješteno nadležno državno odvjetništvo”, rekli su nam u zadarskoj policiji, navodeći da je policajac ozlijeđen dok je bio izvan službe i dok je obavljao redovito čišćenje oružja u sobi u kojoj je bio sam. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here