Diktatori i brodari otvaraju podgorski humanitarni Advent

Humanitarna adventska kućica i ove godine otvara svoja vrata u Podgori

U Podgori se i ove godine sastavio bogat program događanja za Advent koji započinje ovaj četvrtak s Diktatorima, a kulminirati ce 26. prosinca velikim koncertom Nene Belana & Fiumensa, piše Dalmatinski portal.

Kao i prethodnih, ni ove godine Podgorani nisu razočarali, te će humanitarna adventska kućica i ove godine otvoriti svoja vrata. Članovi udruge Sveti Vicenco uz pomoć svojih sumještana osmislili su, pripremili i u djelo će sprovesti treći po redu humanitarni Advent kojim će ponovno pomoći mnogobrojnim potrebitima.

– I ove godine očekujemo mnoštvo dobre zabave, što ne može faliti uz sve ljude koje su dio ove naše priče. Iz godine u godinu sve više ljudi se prijavljuje za sudjelovanje i ponosni smo, a naravno i zahvalni svima koji su nam pomogli i koji su stalno uz nas u realizaciji našeg humanitarnog adventa. Ovim putem vas sve pozivam da dođete jer zasigurno ćete naći nešto za sebe i svojim dolaskom pomoći najpotrebitijima. Zato otvorimo svoja srca i okupimo se i ove godine na trgu u Podgori – kazala nam je predsjednica udruge Sveti Vicenco Magda Kržanić. 

Već tradicionalno, Advent se otvara 6.12. na blagdan Sv. Nikole, a domaćini su kao i dosad podgorski brodari koji će spremati riblje specijalitete, a za zabavu će biti zaduženi momci iz popularnog splitskog benda Diktatori. 

Program se nastavlja već sljedeći dan kada su domaćini stanovnici podgorskog kvarta Porat, a odmah iza njih slijedi veliki Staropramen party uz hostese i prigodne nagrade.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here