Goran Vegar profitirao dižući ruku za Antu Pranića

Goran Vegar, nedavno zaposleni računovođa u Dječjem vrtiću „Pčelica“ u Vrgorcu za mnoge će Vrgorčane ostati upamćen kao „osma ruka“

A. Pranic 19.08.2016. - Goran Vegar profitirao dižući ruku za Antu PranićaUpravo zahvaljujući Goranu Vegaru i njegovoj suzdržanosti, 2016.  pada proračun Grada Vrgorca i Ante Pranić pobjedonosno preuzima kormilo grada. Nezadovoljan svojim statusom, Goran Vegar kao računovođa traži posao. Ante Pranić nekako u isto vrijeme osniva Poduzetnički centar Vrgorac i, gle čuda, Goran Vegar dobiva posao računovođe. Spomenimo usput kako je u to vrijeme cijeli Vrgorac i prije raspisivanja natječaja za mjesto direktorice znao da će na to mjesto doći Milka Beus kao što se znalo da će mjesto računovođe dobiti Goran Vegar. Nije višak spomenuti i činjenicu da paralelno s namještenim natječajima i kadroviranjem podobnih, Ante Pranić za brojne medije govori o uhljebima u Vrgorcu?!

  • Zamislite, Goran Vegar dobiva posao računovođe, a direktorica Beus vidjevši kako radi, plaća mu seminar za osposobljavanje!, kazao nam je jedan gradski službenik koji je želio ostati anoniman.

uhljeb11 - Goran Vegar profitirao dižući ruku za Antu PranićaGodinu dana kasnije, Goran Vegar opet plijeni pozornost javnosti, ovaj put kao računovodstveni stručnjak koji u roku od pola sata od uručenja otkaza dotadašnjoj računovotkinji Senki Mihaljević, preuzima posao računovodstva u Dječjem vrtiću „Pčelica“! To što je Senka Mihaljević radila na pola radnog vremena i mjesečno zarađivala nešto više od dvije tisuće kuna nije bio odlučan argument prilikom angažiranja podobnog Vegara. On kao računovođa u Poduzetničkom centru radi na puno radno vrijeme i prima punu plaću, a gradonačelnik Pranić se paralelno raspričao o uštedama i uhljebima. Je li Goran Vegar uhljeb ili, bolje reći, ukruh, znaju najbolje njegovi kolege, nosioci vlasti u Vrgorcu, no svakako će konačan sud dati birači.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here