IMAMO DOKUMENTE Zoran Šikić “ispeglao“ je desetke tisuća kuna tuđih novaca na restorane, putovanja i skupe trgovine!

Iako nema nikakve dvojbe da je Zoran Šikić prekršio zakon te počinio kazneno djelo protiv službene dužnosti – zlouporaba položaja i ovlasti, ovaj nekadašnji državni tajnik neće ići u zatvor

Na primjeru Zorana Šikića najbolje se vidi nemoć pravosudnog sustava, suspektno ponašanje državnih odvjetnika, pobjede nepravde, kriminala, korupcije. Zoran Šikić je, podsjećamo, ispeglao preko 57 tisuća kuna s kartice u vlasništvu Nacionalnog parka Paklenica iako je prema Zapisniku o primopredaji dužnosti kojeg je potpisao, bio dužan vratiti karticu u roku od 10 dana. Ne da nije učinio ono na što se svojim potpisom obvezao u nazočnosti tri svjedoka već je trošio nemilice na brojne restorane od Zadra do Zagreba paralelno putujući u inozemstvo i kupujući u skupim trgovinama markirane odjeće.

Ipak, Zoran Šikić neće u zatvor. Portal Megamedia u posjedu je svih štetnih računa koje je Zoran Šikić napravio te u prvom nastavku objavljujemo tek manji dio kako bi čitatelji stekli dojam koliko je Zoran Šikić bio potrebiti ili jednostavno nezasitan kada je u pitanju trošenje tuđih novaca.

Tako je pr. samo u jednom zadarskom restoranu u jednom danu pojeo i popio svega i svačega i za to platio tuđom karticom nevjerojatnih 1.129,00 kn. Častio se Zoran Šikić i po zagrebačkim restoranima, ispijao skupa pića u raznim barovima, a volio je i putovati na tuđi račun pa su ga dva noćenja u jednom hotelu u Bruxellesu stajala 1.825,00 kuna. I dosita, Zoran Šikić neće u zatvor, on je odnedavno slobodan čovjek koji je potrošio tuđe novce, a njegova suučesnica Josipa Marasović koja mu je to omogućila će također biti oslobođena sljedeći mjesec. Njoj se, naime, nastavlja suđenje, a Zoran Šikić je slobodan… (NASTAVLJA SE…)

(TIJEKOM DANA DONOSIMO EKSKLUZIVAN MATERIJAL IZ KOJEG SE VIDI TKO JE OČITI KRIVAC ZA KRIMINAL U NP PAKLENICA. OBJAVIT ĆEMO IME I PREZIME OSOBE KOJA OČITO STOJI IZA FINANCIJSKIH MALVERZACIJA, A PROTIV KOJEG JE DANAS NADLEŽNO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO ZAPRIMILO KAZNENU PRIJAVU!!!)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here