Istina se mora reći i samo nas istina može osloboditi od današnjeg zla!

Raskorak između hrvatskih političkih elita, s jedne strane i hrvatskog naroda, s druge strane, toliko je velik i nezajažljiv da ga u ovom trenutku ništa ne može uskladiti i dovesti do prihvatljivog konsenzusa osim narodne političke revolucije, kako na ulici tako i na izborima

Piše: Antun Babić

Odgovorno tvrdim da su osvojili i Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ni Vatreni i Dalić ne bi bili u stanju promijeniti današnja dijametralno suprotna politička i domoljubna stajališta između hrvatskog naroda i političara koji zauzimaju čelne pozicije u državi.

IMG 20180630 164209 resized 20180630 074134265 - Istina se mora reći i samo nas istina može osloboditi od današnjeg zla!Nažalost, danas Hrvatsku vode veće i opasnije narodne izdajice nego što su to čak bili Ivica Račan i njegova komunistička kompanija pred raspad Titove zločinačke Jugoslavije. Račan je bio jugoslavenski i hrvatski komunist, ali nakon raspada komunizma u istočnoj Europi više nije bio internacionalist, nego je bio prisliljen 1989. ući u borbu sa Srbijancima u Beogradu kako bi u Hrvatskoj spasio vlastitu glavu. Danas Hrvatsku vode globalisti i tuđe sluge, koje su bolje osjećaju u Bruxellesu, Parizu i Washingtonu, nego u Zagrebu. Tamo ih iskreno tapšu po leđima, a ponekad hvataju i za stražnjicu, zato što dobro obavljaju postavljene zadaće. 

Narod ima pravo na javni i nenasilni prosvjed protiv loše politike i još lošijih političara

S druge strane, u Hrvatskoj ih po leđima tapšu bijednici i karijeristi koji kupe mrvice, kojih je sve manje, s njihovog stola. Hrvatska je u velikoj opasnosti. Na potezu je hrvatski narod. No isto tako netko se treba staviti na čelo tog naroda. Da sam mlađi i zdraviji ja bih to već sutra napravio. Nema se što više čekati. Naravno, prije toga stvari se moraju dobro organizirati da to neprijatelj hrvatskog narodas ne iskoristi za svoje interese. Ja tražim duboke sistemske i moralne promjene u Hrvatskoj kako bi se Hrvatska spasila. Ne zagovaram ni nasilje ni wwnasilnu revoluciju. No, u demokratskom svijetu narod ima pravo, između izbora, izići na ulicu i tražiti promjenu politike Vlade, ako ta politika nije u skladu s interesima naroda I ako je suprotna od obećanja koje su političari dali u predizbornim kampanjama. U tom pogledu, spreman sam pomoći koliko god mogu. Zbog narušenog zdravlja zadnjih desetak dana ne izlazim iz kuće. Sve pratim i sve vidim. Zato sam sve više ispunjen, ne strahom i pesimizmom, nego tugom i žalošću što nam se događaju strašne stvari samo dvadeset i nešto godina nakon veličanstve vojno-redarstvene pobjede Oluje na današnji dan 1995. godine.

“Ante, svi su oni isti”

Prijete mi smrću i vrijeme mi odmiče, zato moram progovoriti i o onima koji su danas bili uz KGK i Plenkovića u Kninu. Da je danas živa, kao izravni svjedok svega što se u to vrijeme događalo, kako u Kabinetu ministra obrane, tako i u drugim segmentima vojske, pa i šire politike, pokojna Janja, bojnica HV-a, bi rekla: “ANTE, SVI SU ONI ISTI”. A to mi je, dragi Bog mi je svjedok, govorila puno puta i dok je bila živa i u službi. 

MW EP698 brexit 20160620131444 ZH - Istina se mora reći i samo nas istina može osloboditi od današnjeg zla!I osobno puno toga znam, pa mi je sve teže podnosti i gledati kako se nastavlja varati i pljačkati Hrvatska i hrvatski narod. Na našu tragediju, nije istinita izjava generala Rojsa od prije nekoliko godina : “TKO JE JAMIO, JAMIO JE”. Danas se Hrvatsku i hrvatski narod nastavlja pljačkati još više, ali na daleko sofisticiraniji način neko odmah nakon Domovinskog rata. 

Danas nas na nezamislivo pokvaren i prema interesima Hrvatske potpuno neosjetljiv način pljačkaju obrazovana djeca i unuci komunista i udbaša. Njima danas nisu potrebni stanovi i automobili. Oni sve to imaju od svojih roditelja. Današnji pljačkaši Hrvatske i hrvatskog naroda, nastavljaju uništavati najveća poduzeća i strancima prodavati najvažnije hrvatske prirodne resurse, za koje od stranaca dobivaju milijune i desetke milijuna eura mita. O dionicama i izravnim pljačkama da i ne govorimo. Istovremeno donose zakone, od poreznih do svih ostali, koji imaju samo jedan cilj – otjerati što više obrazovanih mladih Hrvata i Hrvatica u svijet.

Kralo se i u vrijeme Domovinskog rata

Ne krade se samo danas, nego se još više kralo tijekom i poslije Domovinskog rata (katastrofalna privatizacija), a nemoral je bio na najavišoj mogućoj razini. Za Janju koja je bila duboko religiozna i moralna osoba, to je sve bilo teško gledati i proživljavati. Svi su uzimali gdje god su stigli, a ona je u vrijeme te krađe uzela normalan kredit za stan od banke i do smrti otplaćivala. Dok sam još nešto imao novaca, koji sam donio iz iseljeništva, u vrijeme rata sam joj pomagao da preživi. 

Danas, kad pogledam unatrag, najteže mi pada činjenica da je i značajan dio velike iseljeničke pomoći, završio u džepovima lopova i pljačkaša, spomenimo samo Mesića i ček koji je “izgubio” na putu od Sydneya do Zagreba. Brojni hrvatski iseljenici su žrtvovali i svoje obitelji da bi pomogli Hrvatsku. Kako im je Hrvatska uzvratila – VELIKOM IZDAJOM I NEPRAVDOM.

Skrivali su se iza HDZ-a, Šuška i Tuđmana

Svi su se ti ljudi u vojsci i politici pokrivali članskom iskaznicom HDZ-a i “potporom ministra obrane Šuška i predsjednika države i HDZ-a dr. Franje Tuđmana”. Unatoč njegovoj golemoj zasluzi za obranu Hrvatske, polako dolazi vrijeme i za objektivno i stručno istraživanje, u kojoj je mjeri prvi predsjednik hrvatske države suodgovoran za pljačku hrvatskog gospodarstva do 1995. Nakon što je teško obolio Tuđman više nije kontrolirao situaciju u Hrvatskoj. Hrvatskom su tada vladali razni Gregorići, Valentići, Škegre, Mateše, Mikše, Vidoševići, Todorići, Pašalići itd. S druge strane generali HV-a i drugi visoki časnici su nakon Oluje očekivali i uzimali svoj dio plijena. Kad su neki od njih otišli u vojnu mirovinu nije ih više bilo briga ni za branitelje, ni za narod, a ni za državu. To se najbolje vidi i danas kad kao zaliveni šute nad novom političkom agresijom i gospodarskom pljačkom Hrvatske. Sve dok je HDZ-e bio na vlasti nastavili su uzimati što su mogli, a branitelji su se ubijali jer su bili gladni i odbačeni. Tako je i danas.

201421small - Istina se mora reći i samo nas istina može osloboditi od današnjeg zla!Da ne bi bio optužen, nedaj Bože, za jednostranost, nakon dolaska koalicije Račan- Budiša-Tomčić, hrvatsku je pogodila nova političko-ideološka katastrofa, koja je bila popraćena još većom pljačkom svega što je još ostalo u državnom vlasništu. Sjetimo se samo teških muljanja ministra financija Slavka Linića, za kojeg se govori da je bio blizak suradnik Božidara Kalmete. Linić je pogodovao velikom broju bivših komunista i jugomenadžera da se dodatno obogate pljačkanjem Hrvatske.

To nije mogao predvidjeti ni George Orwell

U subotu je također bilo teško gledati kako neki Haaški osuđenici uzimaju odličja iz ruku osoba koje su sudjelovale u njihovom progonu i izručenju Haagu. To ni George Orwell nije mogao predvidjeti. Zar čast (šutnja) i sve što su prije napravili za Hrvatsku može biti kupljeno za jedno odličje, ma kako visoko ono bilo ili za nekakvo poduzeće? Gdje su nestali povijesni hrvatski junaci kao što su bili Zrinski i Frankopani, kao što je bio Stjepan Radić, a posebno kardinal Alojzije Stepinac? Savili smo našu narodnu kičmu do zemlje.

Novi pljačkaši Hrvatske danas se sakrivaju ispod plašta NATO-a i EU. Tobože, to je garancija naše vječne sigurnosti. I ja sam svjestan važnosti sadašnjeg zapadnog vojnog saveza. Ipak o međunarodnoj politici znam dovoljno da mogu sa sigurnošću reći kako se taj savez može raspasti preko noći, a takve najave smo već vidjeli od strane glavnog sadašnjeg gazde NATO saveza, Donalda Trumpa.

Hrvatski narode, nešto nije u redu s našom pameti i našim karakterom. Lupamo se u prsa da smo veliki domoljubi, a kao slijepi i zaslijepljeni nastavljamo davati potporu (i gurati se oko njih) onima koji imaju zadaću uništiti nas do kraja. Drago mi je što to ja osobno ipak neću doživjeti. Bilo bi to previše za moje srce i dušu.

2 KOMENTARI

  1. Gospodine Babić. Vama prijete smrću, ne sumnjam u to. Niste vjerujte jedini. Kad bi se i podigao kakav lider koji bi Hrvatskoj rekao da je car gol, brzo bi ga izbrisali s lica Zemlje. Sama činjenica da jedna ovako perspektivna Država kao naša, nije u top-tri zemlje Evrope, govori sama po sebi. Mišljenja sam, jer to doživljavam svakodnevno u svom mjestu, da je rak-rana Hrvatske ovaj megalomanski sustav tkzv. “Lokalnih samouprava”. Ili bolje rečeno Lokalnih najezdi skakavaca. Lokalni šerifi umreženi s Institucijama peavosuđa, Policije, Dorha, uplele su svoje pipke u sve spore društva, kao rak. Izjedaju ga i crvotoče i nema mu spasa. Hrvatskoj Državi nema spasa. Koliki god mi domojubi bili, a Bog zna da jesmo, nećemo moći spriječiti smrt, i to smrt onakvu kakvu trpi bolesnik od te ružne bolesti, u grču, u boli i patnji, moleći za smrt!
    Jasno ste rekli ako biste pozvali na otpor ovom samoubilačkom sistemu Vi biste bili proglašeni Narodnim neprijateljem i rušiteljem Ustavnopravnog poretka itd itd. A prozvali bi Vas i osudili isti ti skakavci koji se hrane tkivom naše Domovine i krvi našom. Oni će nas isisati i prožderati da se njihove debele guzice učine još debljima. Vi ste dugo živjeli vani pa izgleda ne shvaćate i ne vidite koliko je duboko korupcija i nepotizam ušla u sve sfere našeg Društva. Udbaši i ostali neprijatelji RH lako se prepoznaju i odstranjuju, primjer imate Poljsku, Češku itd. Ali treba prekinuti ovaj feudalni sistem u koji smo upali, ako ne želimo već sutra doći u robovlasništvo, jer ovo već počima smrdjeti na to. Zašto ne dodjete u Bašku Vodu, popričate s ljudima. Nezavisna Lista, pojedinci… Da Vam ispričaju istinu o vladavini HDZ-ova (bivšeg socijalističkog omladinca) Rogonje? E to Vi ne biste mogli vjerovati. Taj specimen debelih guzica je izvan Zakona, van dosega Dorha, Policije, ne poštuje sudske presude, etiku ni moral, ne poštuje Boga ni zemaljsku vlast, u svom moru primitivizma u kojem pliva, on je Biblijski jahač Apokalipse, on će sve prožderati, sve spaliti, ništa iza njega ostati neće. On kao i mnogi takvi kao on, koji uništavaju našu Domovinu i nas same, nemaju milosti prema svjetovnom ni prema Božjem, on i slični njemu, sve magistri i docenti lijenosti, primitivizma, nerada zavisti i prljavštine, neće stati dok im debele guzice ne puknu od nadjeva Domovine i poštenih građana. Uništili su nekada najperspektivniju Općinu u RH i od nje napravili smetlište, uništili su sve što se dalo uništiti i u bankrot i stečaj bacili sve do čega su se dotakli. E, to Vam je gospodine Babić, smrtovnica naše Domovine. Isti ti Rogonje lažni vojni invalidi od Domovine izvlače čak i lažnjak za invaliditet jer im nikad nije dosta i nezasitni su, guzice debele im traže još i još, skakavci pustoše i nova polja traže. Što učiniti pred skakavcima? Uništiti polja, odseliti se daleko, sakriti se u mišju rupu, ili pokušati suzbiti skakavce? Pitanje za milijun. Post nubia phoebus, govorili su stari Rimljani, poslije kiše dolazi sunce, a poslije skakavaca ja ću Vam reći – dolazi pustoš, dolazi smrt. Vi ste obrazovan i pametan čovjek s iskustvom, molim Vas, recite mi da se varam i da nije ili da bar neče biti tako. Lijep pozdrav i slava svim domoljubima i ljudima dobre volje!

  2. Anonimni gospodine, bit ću vrlo kratak. Velika Vam hvala na komentaru koji izvrsno oslikava tešku i tragičnu situaciju u našoj domovini Hrvatskoj. Na lokalnoj i državnoj razini. Namoju nesreću, jako dobro sam upoznat s korupcijom u Hrvatskoj od gotovo prvog dana povratka u Hrvatsku za stalno, najprije tijekom predizborne ampanje u travnju 1990., a potpom za stalno u listopadu 1990. godine. Kad sam se u rujnu 1991. godine oštro žalio jednog skupini zastupnika HDZ-a na tešku korupciju, jedan vrlo uvaženi (sada mrtav) sveučilišni profesor i kasnije veleposlanik u Londonu mi je doslovno odgovorio: “Vi iz iseljeništva morate se priviknuti na način poslovanja i rada u Hrvatskoj”. Već tada sam shvatio da su korupcija i nepotizam u DNK Hrvata od 1945. i nadalje. Ako se današnja, i sve lošija, situacija u Hrvatskoj nastavi, samostalna hrvatska država nema nikakvu šansu preživljavanju. Ja to već dugo vremena javno pišem i govorim. No dobio sam imidž velikog pesimiste koji stvara nezadovoljstvo u širim slojevima naroda. Duboko cijenim i zahvaljujem ljudima koji stoje iza ovog portala što mi, za razliku sve većeg broja tzv. domoljubnih portala, omogućava iznijeti moje mišljenje i stajališta o vrlo opasnoj političkoj i gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj. Srdačan pozdrav.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here