Nakaradna majka iz okolice Splita seksualno zlostavljala sina

Po drugi put u pola godine 46-godišnja majka sa šireg područja Splita privedena je zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnog sina. Nakon ispitivanja na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu nad njom je zatražen istražni zatvor

Sudac istrage odlučio je da se brani sa slobode jer nad njom otprije egzistira zabrana približavanja i kontaktiranja sa sinom koji je u međuvremenu postao punoljetan i ne živi s njom, piše Slobodna Dalmacija.

Majka je prvi put privedena u rujnu prošle godine pod sumnjom za spolni odnošaj s maloljetnim sinom rođenim 2000. godine tijekom 2017. do ljeta 2018. godine. U svojoj obrani je kazala kako sin laže jer ga je na to nagovorio otac s kojim je razvedena.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=454&loc=https%3A%2F%2Fwww.slobodnadalmacija.hr%2Fnovosti%2Fcrna kronika%2Fclanak%2Fid%2F587202%2Fzbog obljube maloljetnog sina po drugi put privedena 46 godisnjakinja sa splitskog podrucja sudac je pustio na slobodu prosle godine branila se rijecimanbspon laze jer ga je na to nagovorio otac&referer=https%3A%2F%2Fnet - Nakaradna majka iz okolice Splita seksualno zlostavljala sina

Tada je nad njom određen istražni zatvor u kojem je provela 50 dana nakon čega je zamjenjen mjerom opreza zabrane kontaktiranja sa sinom.

On je otišao živjeti s drugim članovima obitelji, a nad njom se nastavila provoditi istraga. Tijekom prikupljanja dokaza došlo se do novih saznanja koja su rezultirala privođenje u petak poslijepodne zbog još jednog kaznenog djela na štetu sina: spolna obljuba djeteta mlađeg od 15 godina.

Majka se sumnjiči da je sina seksualno zlostavljala i tijekom 2007. i 2008. godine što ona također negira. Tužiteljstvo je nakon ispitivanja ponovno zatražilo određivanje istražnog zatvora zbog utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja djela.

Nakon saslušanja sudac istrage nije prihvatio zahtjev jer majka i sin više ne žive zajedno. Nadalje, sin je napunio 18 godina i nije više maloljetan, a nad majkom je otprije na snazi zabrana približavanja i kontaktiranja s njim. Slijedom toga je sudac odlučio da je pusti da se brani sa slobode, a postupak se nastavlja svojim tijekom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here