Oficiri JNA-TO -SDB-a, po špranci HDZ-a organizatori otpora 2019. !

Hercegovački komunisti vremenom su postali monopolisti

Politička, vojna, taktičko-tehnološka dostignuća komunista, plijene pozornost istraživača. Kontinuitet moći manipuliranja komunista u Hercegovini počevši od vojne moći takozvane Jugoslavenske narodne armije, političke moći kroz Savez komunista Jugoslavije, koji se vremenom implementira kroz proces “demokratizacije” komunista, Udruženjem za Jugoslavensku demokratsku inicijativu (UJDI), a naknadno s propašću plana Velikosrpske agresije  zavšava s Hrvatskom demokratskom zajednicom Bosne i Hercegovine i Hrvatskim vijećem obrane kao komponentom vojske Federacije.

Ukoliko skeniramo, odnosno istražimo razdoblje od tri desetljeća komunističkih manipulacija kroz tehničko-tehnološka dostignuća Vazduhoplovne industrije SOKO Mostar, Jugoslavenske narodne armije, koja je bila pod izravnim nadzorom sigurnosti Kontra obavještajne službe Jugoslavije, točnije Beograda. Danas, 2019. godine predstavnici tih komunističkih službi, djelatnici Vazduhoplovne industrije, Jugoslavenske narodne armije, kao partijski dužnosnici-monopolisti Saveza komunista Jugoslavije, nalaze se na monopolističkim partijskim-stranačkim pozicijama navodno demokratske stranke, Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine.

Tko su: Dragan Čović, Mila Gadžić, Branko Kolobarić, Vladimir Šoljić, Ante Vidačak, Marinko Gilja, Miroslav Ćorić, Bariša Čolak, Ante Jelavić, Miroslav Prce, Vlado Čuljak, Miroslav Rupčić, Rade Bošnjak …? Kojemu komunističkom, paganskom svjetonazoru pripadaju?

Je li njihovo pokajanje kao, komunista-ateista-pagana, za velikosrpsku agresiju JNA urodilo plodom, oprostom grijeha uz novčanu naknadu, ili pokrštavanjem i blagoslovom fratara koji znaju tko je obljubljen u Hrvata?

Koji komunisti od njih, unatoč ćirilici i gorljivom jugoslavenstvu i danas imaju ekskluzivu, odnosno monopol nad vojnim, gospodarskim i političkim položajem Hrvata Bosne i Hercegovine?

Tranzicija komunizma i poganstva u Hercegovini ima svoj put, vremensko razdoblje, zabilježena kriminalna djela, dijelom u tržišnom gospodarstvu vojne industrije Jugoslavenske narodne armije, dijelom u politici radikalnih jugoslavenskih uvjerenja implementiranih kroz UJDI, kao krilo Jugoslavenske narodne armije, dijelom sudjelovanjem u agresiji srpskih radikala i napadom na goloruki hrvatski narod Hercegovine. Proces transformacije komunisti smatraju završenim onda kada dođe do uživanja beneficija kroz oblike vlasti. Nihova transformacija u etapama omogućila je pretvorbu društvene imovine u privatnu. Partijska vlast od komunista-pagana do demokrata HDZ-a, potpora su kriminalu i transformaciji imovine, koja prati njihove pozicije, odnosno postavljenja po institucijama koje im jamče kako za transformaciju kapitala i počinjeni kriminal nikada i nikome neće odgovarati. Nekažnjena transformacija komunista, danas demokrata omogućava im manipuliranje masama, osobito medijima. Javnim informiranjem, tradicijom manipuliranja, kriminalci postaju ugledni građani, čak i zaštitnici nacionalnih interesa. Jedina institucija koja ima autoritet kod Hrvata, manipuliranjem preko svojih pojedinaca, franjevaca, sudionika procesa transformacije kapitala Sokolovaca-Hercegovačke banke…, zatajila je istinu o komunistima, ćiriličarima i Jugoslavenima Hercegovine. Po potrebi, predstavnici majke Crkve u Hrvata komuniste ističu i veličaju kao zaštitnike nacionalnog, gospodarskog i kulturnog identiteta Hrvata Bosne i Hercegovine, a to veličanje bi po svom poslanju i zanimanju trebali usmjeriti na Isusa Krista, širenje katoličanstva i vire Isusove. Egzodus Hrvata iz Hercegovine i Bosne svjedoči sasvim suprotno, svjedoči istini kako su kriminalci, komunisti zauzeli poluge vlasti HDZ-a i dijela korumpiranih svećenika, koji svakodnevno delegitimiraju i dekonstituiraju prava Hrvata, čime izravno uništavaju hrvatske obitelji.

Moć manipuliranja komunisti koji su devedestih godina bili agresori nad Hrvatima, a danas HDZ-ovci, demonstriraju popisima navodnih organizatora otpora velikosrpskoj agresiji. Apsurdno je kako oni koji su bili sudionici Velikosrpske agresije, kao komunisti, djelatnici JNA, na hrvatski narod, lažiranjem dokumentacije 2019. Godine postaju organizatori otpora, upravo te agresije u kojoj su sudjelovali kao agresori, oficiri JNA-TO-SJB-SDB-a. Dragan Čović sa svojim drugovima iz Vazduhoplovne industrije SOKO Mostar danas je predvodnik HDZ BiH, i predstavlja se kao zaštitnik hrvatskih nacionalnih interesa, koji kroji liste organizatora otpora od velikosrpske agresije ?!

Pišući ove retke Jugoslaven Čović je primijećen kao gost talk-showa kod još jednog druga, na jednoj od televizijskih postaja lokalnog karaktera. Ne trebamo ni spominjati kako je novinar koji ga je ugostio na TV postaji prilikom dolaska srpsko-crnogorskih rezervista u Mostar 1991. godine bio zagovornik Jugoslavije, a kada se ondašnja Radio postaja Mostar 1992. godine trebala staviti pod kontrolu i nadzor Hrvatskoga vijeća obrane, notorni Mario Vrankić je bio jedini zaposlenik koji je bio protiv stavljanja pod kontrolu HVO-a. Čak su i zaposlenici Srbi i Bošnjaci bili za to da se Radio postaja Mostar stavi pod kontrolu HVO, ali Čovićev drug Vrankić ne. Po ovom gostovanju ćiriličara Čovića uočljivo je kako se radijus kretanja Dragana Čovića suzio, ne samo u kretnjama nego i u medijima.

Vlasti u Republici Hrvatskoj su protekloga tjedna ćiriličara Čovića kulturno zaobišle, iako je dva dana proveo u Zagrebu obijajući pragove oko Gornjeg grada. Držimo kako ovotjedni potez vlasti Republike Hrvatske i davanje košarice Jugoslavenu Čoviću predstavlja jasnu i nedvosmislenu poruku drugovima i lažnim organizatorima otpora iz HDZ BiH, što im se sprema!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here