OLYA SOOKIE FASHION SHOW Prva Haute Couture revija u Makarskoj

Mlada akademska produkt dizajnerica Olja Luetić, poznata kao Olya Sookie, održat će svoju prvu Haute Couture modnu reviju u svom rodnom gradu u suradnji i potporom sa Turističkom zajednicom grada Makarske

Olya Sookie Fashion Showće se održati 27.05.2018. godine u 21:00 sat u Makarskoj na lukobranu. Olya Sookie Fashion Show će biti prvi događaj ikad koji se događa na novo izgrađenom lukobranu u Makarskoj, a ujedno je i prvi haute couture događaj u Makarskoj na kojem će mlada akademska produkt dizajnerica predstaviti svoj brend Nephilim. Nakon revije u Londonu, želja je bila prenijeti dašak internacionalne modne scene u Dalmaciju te organizirati modnu reviju visokog profila koja se po prvi puta događa u Makarskoj. Na ovoj prvoj i povijesnoj reviji publika će imati priliku prvi put uživo vidjeti Nephilim kreacije koje su do sada imali priliku vidjeti samo preko interneta. – Revija će biti svojevrsna retrospektiva haljina, jer želim svim mojim sugrađanima i šire koji su me dosad pratili putem društvenih mreža pokazati svoj rad uživo, kaže Olja. Posebna zanimljivost je ta što su sve osobe koje sudjeluju na ovom događaju – organizatori, modeli, fotografi, makeup artisti, frizeri, DJ, koktel majstor, zapravo sve mlade osobe tj. svi su ispod 30 godina starosti.
– Osim same revije, biti će i popratnog sadržaja kojeg za sada još nećemo otkriti, no ono što vam možemo reći je da imamo čast ugostiti našu mladu, talentiranu Makarsku sa zagrebačkom adresom, jednu i jedinu Kristinu Šalinović. Pozivamo Vas da nam se pridružite u stvaranju jedinstvenog glamuroznog događaja.Dođite uživati u odličnoj muzici, specijalno kreiranim, tematskim koktelima te da se dobro zabavite s nama i podržite predstavljanje Hrvatskog dizajna, zaključuje Olya Sookie.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here