OTKRIVAMO Muljaže uoči izborne skupštine Viteškog alkarskog društva

Uoči sutrašnje izborne skupštine Viteškog alkarskog društva, nikad više dilema

Tko će biti novi alkarski vojvoda, manje je atraktivno pitanje od onog tko za koga lobira i tko kome lažno obećava podršku, a o čemu nas je izvijestio jedan visokopozicionirani član VAD-a. Za alkarskog vojvodu svoje su kandidature istaknuli Hrvoje Filipović Grčić, Boško Ramljak i Ante Vučić. Među njima najviše nervozan je upravo Boško Ramljak koji priželjkuje sigurnu pobjedu i gotovo da nema osobe s pravom glasa koju nije osobno ili putem posrednika kontaktirao. Poznavatelji prilika tvrde da će se upravo između Ramljaka i Hrvoja Filipovića Grčića voditi mrtva utrka.
– Ni jedan ni drugi nisu najbolje riješenje za VAD, a imamo i trećeg kandidata Antu Vučića kojeg podržava sinjska HVIDR-a, no sumnjam da će dobiti i onaj dio glasova koji su unaprijed obećani. Naime, neki članovi VAD-a ciljano idu na prevaru te HVIDR-i obećavaju glasove za Vučića, no to se, vjerujte mi, neće dogoditi, tvrdi nam naš izvor.
Kaže nam da se više manje zna tko će proći u svim tijelima VAD-a, pa između ostaloga tvrdi kako je sigurni arambaša Ivo Vukasović. – Viteško alkarsko društvo je uglavnom sklono tzv. lijevoj opciji i javna je tajna da i oni koji se predstavljaju kao konzervativci, HDZ-ovci i sl. poput npr. Dinka Bošnjaka, zamjenika predsjednika Upravnog odbora VAD-a, dišu potpuno drugačije od deklariranog. Po tom ključu će biti birani novi članovi tijela unutar VAD-a, tvrdi nam izvor. Na naše pitanje tko od utjecajnih članova VAD-a preferira tzv. lijevu opciju, naš izvor spremno odgovara kako su to sigurno Stipe Jukić, Dinko Bošnjak, Toni Paštar te Ivan Nasić. – Oni se deklariraju kao ljudi bliski HDZ-u, ali je to samo predstava za naivne, zaključuje naš izvor. Svakako će biti zanimljivo pratiti kako će teći izborna skupština VAD-a…

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here