Pauk služba u Podgori ima „pik“ na vozila koja nemaju makarske registarske oznake

Kao i svakog ljeta i tako već posljednjih nekoliko godina, nekoliko mladih je iz unutrašnjosti Splitsko-dalmatinske županije stiglo na kupanje u Podgoru, na poznatu im plažu, no ovaj put svoj dolazak na more neće pamtiti po dobrom

Parkirali su svoje vozilo kao i uvijek na prašnjavom putu pored jedne masline i bezbrižno se zabavljali na plaži. Odlazeći s plaže nemalo su se iznenadili kada su vidjeli da na mjestu gdje su parkirali vozilo sada stoji parkiran stari Audi makarskih registarskih oznaka!


– Zamislite, pauk mi je odnio auto! Ma nemam ništa protiv, neka ga je odnio ako je zabranjeno parkiranje. Vidio sam naknadno da je postavljena tabla da je riječ o protupožarnom putu i moja greška je što nisam vidio tablu i parkirao vozilo, započeo je priču mladić koji se požalio redakciji portala Megamedia.

zapisnik vozilo - Pauk služba u Podgori ima „pik“ na vozila koja nemaju makarske registarske oznake
Osim ovog papira, Zapisnika o preuzimanju vozila, tvrtka STS d.o.o. iz Podgore nije izdala obavezni račun!

Prema njegovim riječima, prijašnjih godina tu nisu bile nikakve table, a njegovo vozilo bilo je parkirano tako da nikome ne ometa prolaz. Da stvar bude gora, na čitavom protupožarnom putu bilo je parkirano još puno vozila, no u pauk službi, tvrtki STS d.o.o. nisu reagirali.

podgora auti 1024x768 - Pauk služba u Podgori ima „pik“ na vozila koja nemaju makarske registarske oznake
Vozilo je bilo parkirano točno na mjestu gdje se nalazi stari Audi makarskih registarskih oznaka. Pauk službi iz Podgore nije smetao Audi koji je još satima ostao parkiran na protupožarnom putu

– Otišao sam na deponij vozila i pitao sam zašto su pokupili moj auto, a nisu sva ostala vozila koja su smetala daleko više nego ja. Dečki, kažu da su iz Zenice, bili su jako bezobrazni i rekli su mi da postoji razlog zašto nisu pokupili vozila makarskih registarskih oznaka. Jedan mi je čak dobacio. „Što se ponašaš kao da je Hrvatska tvoja!“. Ne želeći ulaziti u daljnje rasprave sa djelatnicima tvrtke STS d.o.o., platio sam 500,00 kuna gotovine, no račun nisam dobio!, kazao nam je mladić čija je najveća greška očito bila to što njegov automobil nema makarske registarske oznake.

4 KOMENTARI

  1. Potpuno s pravom su digli auta,jer se tamo sve zatvori autima i ne može se proc..A nigdje nema nikakve table da je to parking ,je r nije..presvlace se oko auta,jedu ,sjede,ciganlija na putu.. uvjerila se sto puta,i sto puta u sezoni nisam mogla proci gore..

  2. Danas mi se desila ista stvar sa automobilom pauk sluzba ga otrala jer su Imotske table a ostale ostavila cak se na mjesto gdje sam ja bila parkirana parkirao Njemac i njemu nista. Jedan Zagrebcanin kaze da vec dva dana tu se parkira i njemu nistasramota. Dolazim u Podgoru da podignem auto kaze mi plati 500,00kuna pa mozes dobit auto, pitam ga zasto nije druge odveza vec moje a on.veli šta to mene briga čije ce oni auto otrati nekultura i sramota. Rekla sam da nemam toliko novaca a on veli plati 250,00 kuna ali bez računa i vozi tako ne i bilo imam sve snimljeno i svjedoke sramota. Gdje je ispekcija i ko nji kontrolira, gdje su fiskalni računi sramota gdje mi zivimo i kako nas pljackajujesmo se za to borili uzas. Kome ih mogu prijaviti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here