Pravaši prosvjedovali ispred središnjice HDZ-a: nezadovoljni su suradnjom Plenkovića i Pupovca

U organizaciji Autohtone – Hrvatske stranke prava održan je u subotu prosvjed ispred središnjice Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) sa zahtjevom za raspisivanje izbora po novom izbornom zakonu i raskid koalicije sa Samostalnom demokratskom srpskom strankom (SDSS) i njezinim predsjednikom Miloradom Pupovcem u interesu hrvatskog naroda i države

Prema pisanju Novog lista, predsjednik AHSP Dražen Keleminec ustvrdio je da Hrvatska ima vlast koja štiti ubojice s Ovčare navevši poimence Đorđa Čurčića, dožupana Vukovarsko-srijemske županije.

Pozvao je Milorada Pupovca i premijera Andreja Plenkovića neka kažu gdje je druga grobnica na Ovčari, ustvrdivši da hrvatska vlast to zna, ali skriva te zatražio da se hrvatski branitelji koji su tamo bačeni dostojno pokopaju, a ne da budu sakriveni i da se štite njihove ubojice i zločinci.

Manjina vlada hrvatskom na čelu s predsjednikom SDSS-a Miloradom Pupovcem i predsjednikom Glavne skupštine SDSS-a Vojislavom Stanimirovićem. Oni koji vrijeđaju Hrvatsku, njih njihov koalicijski partner HDZ nagrađuje, izjavio Keleminec.

Ustvrdio je da Vlada i državni odvjetnik štite krvnike s Ovčare, koalicijske partnere iz SDSS-a i zbog njih se ne želi reći gdje je druga grobnica na Ovčari te da premijer Plenković zna gdje se nalazi, ali to ne želi reći.

To je tragedije hrvatske države i naroda što imamo takvu vlast koja štiti ubojice i zločince, a istodobno se branitelji proganjanju pa tako Tomislav Merčep mora biti u zatvoru, rekao je Keleminec.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here