Rusi će konačno doznati jesu li Amerikanci stvarno bili na Mjesecu ili su nas lagali

Dok u SAD-u, ali i ostatku svijeta raste popularnost teorija zavjere, čini se da su u Rusiji odlučili provjeriti njihovu točnost, barem kad je riječ o tome je li čovjek sletio na Mjesec

Direktor ruske svemirske agencije Roscosmos Dmitri Rogozin objavio je ove subote na Twitteru video u kojem govori kako će Rusija provjeriti jesu li astronauti iz SAD-a uistinu otišli na Mjesec, javlja AP, a prenosi Index.

Teorije zavjere o slijetanju na Mjesec uobičajene u Rusiji

Astronauti iz SAD-a sletjeli su na Mjesec 1969. godine, a čini se kako se Rogozin u svojoj objavi šalio jer se smijao i slijegao ramenima dok je govorio. Rogozin je ustvari odgovarao na pitanje o tome je li se slijetanje na Mjesec uistinu dogodilo.

Dok u SAD-u raste popularnost teorija zavjere o tome je li NASA uistinu sletjela na Mjesec, u Rusiji je rašireno mišljenje da se to nikad nije dogodilo. 

Ne zna se kad će se obaviti provjera i kako bi trebala izgledati

Nije posve jasno kakav je točno plan i način na koji bi Rusi provjerili točnost teorija zavjere o slijetanju na Mjesec te kad bi se to trebalo dogoditi.

Inače, Rusija je prekinula svoj program za slijetanje na Mjesec u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća.

1 KOMENTAR

  1. Koje pizdarije…. sad će Rusi navodno dokazat ono šta cili svit znade a to je da Ameri nisu ni onjušili Mjeseca, i da je sve davno dokazano itd… ko još danas viruje da je te godine netko bio na Mjesecu, hajte molim vas ljudsko neznanje nema granicaaaaa

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here