Šimunu Boriću u petak istekao mandat, koji će uhljeb voditi Vodovod d.o.o. Makarska?

Nakon skandaloznog uhljebljivanja poslovno nezrelog Ivana Kotarca (28) na čelo gradskog poduzeća Stambeno gospodarstvo d.o.o., Makarani se pitaju koga će HDZ uhljebiti u Vodovod d.o.o.

Teško je za povjerovati da će umjesto Šimuna Borića koji iza sebe ima solidne rezultate doći neka pametna, mudra glava, odabrana zbog svojih menadžerskih sposobnosti.

Vodeći se dosadašnjim iskustvima, HDZ-ovim kadroviranjem, na čelo makarskog Vodovoda doći će vjerojatno još jedan uhljeb. Koji, doznat će se uskoro.
Neki su mediji prenosili kako je za mjesto direktora zainteresiran zamjenik gradonačelnika Joze Vranješ.

vranjes25 640x360 1 - Šimunu Boriću u petak istekao mandat, koji će uhljeb voditi Vodovod d.o.o. Makarska?
Joze Vranješ

Međutim, Vranješ ne može biti direktor obzirom na preklapanje brojnih funkcija. Osim mjesta zamjenika gradonačelnika, Vranješ je i predsjednik Nadzornog odbora Vodovoda d.o.o. Makarska.

Svakako teza o uhljebu ne bi mogla biti primjenjiva na samog Vranješa obzirom je riječ o ozbiljnom, obrazovanom, iskusnom menadžeru.

O Jozi Vranješu se u posljednje vrijeme govori kao potencijalnom tehničkom direktoru u makarskom Vodovodu, a u takvom raspletu događaja, imao bi punu podršku matičnog HDZ-a, ali i članova Nadzornog odbora među kojima je i njegov punac Josko Roščić.

16 KOMENTARI

 1. novi direktor Vodovoda bit će odvjetnik Vuletić. Koliko je snažna obitelj Roščić-Vranješ, govori i to da se spekulira kako će se u Baškoj Vodi po drugi put slaviti godišnjica HDZ-a Makarska. Živilo bratstvo i jedinstvo.

 2. Ništa novo u našoj Cro-Yugi nastavlja se igra po Komitetu s trga pjesnika Ujevića ,malo livo malo desno krilo bivše KPJ slaže svoje pijune u svojoj kadrovskoj igri ,poslje Andrijaševića s plaćom od oko 10500 kuna vrlo sposobnog u trgovanju i vladanju, kratko je bio Frane da bi ga zaminila Ivanka Parlov plaća oko 14500 kunakoja je bila nesposobna za firmu ali je za sebe isposlovala u trgovanju s SDP Batošićem bolje radno misto i plaću od 12500 kuna i ništa se ne razumi u posa pa su joj morali zaposliti novog inžinjera da vodi posa umisto nje ( priča za javnost i HDZ da je progoni SDP)te unosnim poslovima s bratovom firmom , zatim SDP postavlja Borića koeficijent 6.05 plaća oko 14500 kuna koji laže na gradskom vijeću da ima kao direktor manju plaću od tehničkog rukovoditelja zbog godina staža , e tu dolazi siva eminencija Jozo Markić koji ima više od 6 godina plaću od nevjerovatnih 16 000 kuna s koeficijentom 4.90 da objasnimo javnosti uz svoju plaću prima i pola plaće rukovodioca regionalnog vodovoda a to još nije sve ima godišnje i do 500 prekovremenih sati, uz to šefica računovodovstva Štrbac Ela ima oko 12000 misečno , pravnik Pavlinović Ivan ima oko 12000 misečno a svaki spor je Vodovod izgubio, šou ide dalje iako Vodovod svake godine gubi priko 50% vode ,svašta se može čuti iz razgovora sa bivšim radnicima koji su otišli u mirovinu a najšokantija stvar je to da veću plaću i koeficijent 2.15 ima obični radnik u kancelariji nego majstor u kanalu vodoinstalater s 1.99 koeficijentom

  • je,je sve je ovo točno i ja sam bi zaposlen sad u mirovini.Točno je kako se prao novac,zapošljavanjem pojedinaca,za ove koje si naveo ima ih još kao Batinička,Šabić,Prdelet,Marija Jurić saplaćama boli glava.
   Ima još nedodirljivih koji se skiću po grada ,a vodi im se kao da rade.Od kada je Borić doša za dir.međuljudski odnosi su katastroša.Svi će vam radanici potvrditi kako im Borić nesmije ništa,vrijeđaju ga prijete mu,da će ga prebiti i slično.Neka kaže taj Borić koga je pozvao na odgovornost za nerad i javašluk u firmi…..
   Nesmije nikoga niti će itko smiti jer su radnici potplaćeni posebice oni na kanalizaciji i vodoinstalaciji.
   Kako je Šimun Borić sklapao ugovore i anekse ugovora sa izvođačima,to treba na vidjelo…..

 3. Bit će Roščić, Kralj, Car i Imperator, vladar Raja i Pakla, dola i gora, svih vas kmetova. Ako neće on, upregnut će nekog svog psa da za njega laje…. a ima ih čopor!

 4. hoće li netko poslat uskok u šumariju da se stane na kraj dinastiji kim-šabić koja njsljeđuje položaj direktora kao da je to njihova privatna prćija.šabić sin prima platu cijelo ljeto iako uopće ne živi u makarskoj niti tu provodi ljeta.i tako već godinama.

 5. Da mali Nuić je imenovan za direktora Vodovoda,a za nevjerovati je kako je prošao stari UHLJEB Šimun Borić(savjetnik da u Vodovodu).
  E to je opet priča za sebe,toliko sposobnih ima u HDZ da nisu bili u stanju naći jednu osobu koja je pismena i školovana kako bi ga imenovali za direktora.Šimun Borić( UHLJEB ) postaje savjetnik novom direktoru Nuiću za kojeg imam inf. kako je mladić sasvim ok.Za Borića UHLJEBa ću opet reći kako je izabran od strane kriminalne organizacije HDZ-SDP koji vedre i oblače ovim gradom i gradskim poduzećima.Imamo isti primjer po kojemu su se vodili sdp kada su smjenili Inesku Šarić sa mjesta direktora u Stambenom doo,čiji je vlasnik Grad Makarska.Dakle sad se vraća istom mjerom sdp HDZ,a ovi obrnutim smjerom vrate.Dakle Ineska Šarić savjetnica Mirku Katiću,a Šimun Borić po nalogu HDZ klike savjetnik Nuiću.
  Blago nama i državi tko ju sve vodi i VARA NA SVAKOM KORAKU….
  Uhljebnička i lopovska banda HDZ-SDP

  • Tako je Šimun Borić (smeće) posao savjetnik novom direktoru Ivici Nuiću.
   Pa kako da momak radi normalno ako mu za vratom visi staro lopovsko smeće!?
   Šimun Borić smeće i lopov.
   Kako nije zaposlio sina koji okolo jebe tuđe žene i uništava brakove?

 6. Netriba Uskok jer neće ništa uraditi,nego neovisne revizore koji će razotkriti kriminal od Vodovoda,Komunalnog,Stambenog,Biokovke,Vrtića i slićno.Da nespominjem sve zaposlenike u gradskoj upravi.Jedan do drugog nesposobnjakovići sa 11 ili se varam PRAVNIKA..U svim tim, poduzećima svaki kojeg je politika instalirala ostao je u poduzeću na dobrim jaslama.
  Imamo primjera – Š.Borić Vodovod,I.Šarić Stambeno,Č.Crljen Komuinalac, 11. pravnika u grad.upravi svakoj je neka politika zaposlila itd,itd…….
  Sramota da nemože biti veća,uhljeb do uhljeba,kriminalac do kriminalca…..

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here