Sinovi poznatog zadarskog liječnika i sudske vještakinje, osumnjičeni za silovanje, pušteni na slobodu

Nakon završetka istrage 21-godišnjak i 22-godišnjak iz Zadra koji se sumnjiče da su zajedno silovali jednu djevojku u Zadru, pušteni su da se brane sa slobode

Policija je, piše zadarski.hr, 31. srpnja obojicu privela sucu istrage Županijskog suda u Zadru koji im je odredio istražni zatvor. Kada će i hoće li protiv Zadrana biti podignuta optužnica, službeno nismo mogli doznati.

Sin poznatog zadarskog liječnika i njegov prijatelj uhićeni zbog silovanja djevojke!

– Obavještavamo Vas da je postupanje u kaznenim predmetima tijekom izvida tajno sukladno čl. 206.f. st. 1. Zakona o kaznenom postupku, a postupanje u kaznenim predmetima vezano za kaznena djela protiv spolne slobode tijekom istrage temeljem čl. 390. st. 1. u vezi čl.231. st. 2. i čl. 388. st. 2. toč. 4. Zakona o kaznenom postupku, također tajno.- naveli su u državnom odvjetništvu.

Mučno svjedočanstvo mlade Zadranke: Dok sam u polusvjesnom stanju povraćala, prvo me jedan silovao, a drugi me natjerao na oralni seks. Sumnjam da su mi u piće podmetnuli zloglasni ‘G’

Prema policijskoj kaznenoj prijavi, 21-godišnjak je osumnjičen za dva kaznena djela, spolni snošaj bez pristanka i teško kazneno djela protiv spolne slobode počinjeno “zajedno s jednim ili više počinitelja pri čemu je prema istoj osobi izvršeno više spolnih odnošaja ili s njim izjednačenih spolnih radnji”. Za to drugo kazneno djelo optužen je i 22-godišnjak.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here