STRPLJENJE DOŠLO KRAJU Vrgorčani i dalje negoduju zbog visoke cijene vode

Koliko može koštati kubik vode u Vrgorcu? 100 kuna? Ma može i 300 kuna dokle god aktualna gradska vlast na čelu s Antom Pranićem ne dobije dostojnu oporbu ili građane koji su spremni izaći na ulicu i boriti se za svoja prava

O cijeni vode u Vrgorcu već smo pisali. Može se reći da je cijena vode kap koja bi mogla preliti čašu strpljenja građana jer su sve glasniji i brojniji oni koji negoduju.

Prije nekog vremena začeta je ideja o prosvjedu protiv skupe vode i Ante Pranića, no organizatori nisu bili zadovoljni najavljenim odazivom pa je sve u zadnji čas otkazano. Ovih dana je ponovo aktualizirana cijena vode i potreba da se građani organiziraju i prosvjeduju.

Neki spominju i predizborno obećanje NLM-a iz 2016. da će smanjiti cijenu vode, no to do danas Ante Pranić i njegovi suradnici nisu napravili. Zahvaljujući inertnim građanima koji ne vole izlaziti iz svojih kuća, što zbog lijenosti, a što zbog straha, cijena vode u Vrgorcu ostat će ovakva do daljnjega. Isto tako, zahvaljujući jalovoj oporbi, Ante Pranić može inicirati odluku da kubik vode bude 50 kuna i nitko se ne bi bunio.

Hoće li se vrgoračka oporba probuditi i krenuti se zauzimati za interese građana, pitanje je na koje sada nitko nema pametan odgovor.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here