Svečani doček za braću Fantela večeras na Narodnom trgu!

Zadarska braća jedriličari Šime i Mihovil Fantela vratili su se u svoj rodni grad nakon osvojenog zlatnog odličja u klasi 49er na Svjetskom prvenstvu olimpijskih klasa u danskom Aarhusu 

Taj veličanstveni sportski uspjeh ponovno je, nakon brojnih europskih i svjetskih te olimpijskih odličja, proslavio zadarsko i hrvatsko jedrenje i sport uopće.

Pozivamo sve Zadranke, Zadrane, goste i posebno sve zadarske sportaše i ljubitelje jedrenja na Narodni trg, danas, u ponedjeljak, 13. kolovoza, u 20.30 sati,kako bi zajedno sa svjetskim prvacima podijelili radost i ponos. Obitelj Fantela navikla je Zadrane na najviša sportska dostignuća, proslavila naš Zadar, a mi im s ponosom u srcu možemo još jednom iskreno čestitati i zahvaliti.

Povodom osvajanja Svjetskog prvenstva olimpijskih klasa u klasi 49er, zadarske jedriličare Šimu i Mihovila Fantelu te njihov stručni tim primit će gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić sa suradnicima. Pozivamo vas na prijem koji će se održati večeras, prije prigodne svečanosti, na Narodnom trgu, u Maloj vijećnici gradske uprave, u 20 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here