Tajnik makarskog HDZ-a izvrijeđao Antu Pranića nazvavši ga „jadom od gradonačelnika“!

mucic3 - Tajnik makarskog HDZ-a izvrijeđao Antu Pranića nazvavši ga „jadom od gradonačelnika“!Miro Mucić, tajnik Gradskog odbora HDZ-a Makarske i gradski vijećnik obrušio se putem društvenih mreža na gradonačelnika Vrgorca i saborskog zastupnika Antu Pranića

Koristeći objavu zamjenika gradonačelnika Makarske Joze Vranješa na FaceBooku, Miro Mucić se našao pozvanim kritizirati i vrijeđati Antu Pranića te je, između ostaloga, objavio sljedeće: „Di van je onaj jad od gradonačelnika“, usput omalovažavajući i njegovu funkciju saborskog zastupnika. Miro Mucić, naime, zamjera Anti Praniću jer se nije pojavio na prvoj obljetnici smrti legendarnog Davora Jovića, heroja Domovinskog rata. Tog dana je u Vrgorcu bio Joze Vranješ, a Miro Mucić mu je pridržavao kišobran. U međuvremenu je Joze Vranješ uklonio komentare Mira Mucića što ukazuje na dvije stvari. Kao prvo, Joze Vranješ ne podržava takvu razinu komunikacije, kao drugo stidi se svoga stranačkog tajnika.O pismenosti Mira Mucića nećemo ovaj put, no zar je način da jedan tajnik vladajuće stranke u Makarskoj vrijeđa i omalovažava gradonačelnika susjednog grada? Sigurni smo da gradonačelnik Jure Brkan neće reagirati na ovaj skandal i eventualno pokrenuti stegovne mjere protiv Mira Mucića. Podsjećamo, upravo je Jure Brkan (HDZ) prije par godina sa još jednim muškarcem premlatio ratnog vojnog invalida Domovinskog rata u srcu Makarske. Čudno je da Miru Muciću ne smeta Jure Brkan koji mlati branitelje, ali mu smeta Ante Pranić koji, tvrdi Mucić, nije došao na grob Davora Jovića.

57 KOMENTARI

 1. “O pismenosti Mira Mucića nećemo ovaj put……!”
  Kakve koristi o pismenosti, elokventnosti, poliglote Plenkovića ?
  Onako samo usput drugu Praniću čestitam Dan Republike 29. Novembar !

  • Nije Mucic gospodinu Pranicu ni do gleznja. Blago Vrgorcu sto ga ima, za razliku od nas koji imamo gradonacelnika sto mlati branitelje. Inace gosp. Sisaric i vama sretan dan Republike. Vidim da vam fali, za razliku od gospodina Pranica.

 2. Tupava tikva nije za ništa nego za držat kišobran ,,, ali u maskirnoj kapi,,, koji je to kreten,,, ali da je on tajnik HDZ, na šta ste spali,,, tako van i odlikuje maštrapani,,,

 3. Pranjic I te most ove izdajice su poznate svima Ali kad se javi pijancina I smrad komunjarski Taj Miroslav mucic to je sranjo jer on je uvik bio govno o covika a I partija je ista Kao on tj. Adz zlocinci,..

 4. Miro je jedan obicni pliso,ispicutura i sramota,ne Hdz-a,vvec cile politike.Ko normalan more imat vire u politicare kad takve seljacine vode grad?

 5. Hahahahahahaha,Mucić,Vranješ,Drkan,Pranić šta bvam sva ta svita govori?
  Šljam do šljama,sta ideologija od partijskih očeva…………………
  Je..š ove smradove nisu dostojni daljnjih komentara..!!!!!

 6. Nije mi jasno što ovi uhljebi rade na grobu HEROJA DOMOVINSKOG RATA.
  nisu bili u obrani DOMOVINE(MIO-Makarska i okolica)u podrumu hotela Dalmacija…
  hahahahah

 7. Nije Mucic gospodinu Pranicu ni do gleznja. Blago Vrgorcu sto ga ima, za razliku od nas koji imamo gradonacelnika koji mlati branitelje. Inace gosp. Sisaric i vama sretan dan Republike. Vidim da vam fali, za razliku od gospodina Pranica.

  • Ne stavljajte Pranića i Mucića pod istu rečenicu.
   Mucić je svoje reka više puta, a najviše u najslabijoj karici. A danas je takva i u svojoj partiji.

 8. Kvocojent inteligencije kod tajnika makarskog hdz je jednak kvocijentu inteligencije sobne temperature u zimskom vremenskom periodu.
  Sitite se kada je bio na najslabijoj karici, od 4 pitanja 4 falivena je ima
  Samo nisam znala da je glupost prenosiv zrakom, ali sa njega prelazi i na ostale članove gradskog vijeća hdz a.

 9. Ni Mito,ni Voga,ni Calipso,ni Vruja nemaju uteg(colpo-morto) u luci ko sta ga ima HDZ u vidu Mira Mucica.Sigurno sidro,nema mrdanja,nema naprid.Maskirna kapa simbolizira njegovo maskiranje u stranci,omladinac,Skojevac,kao i vecina ali sta ta vecina suti i skriva noge ko zmija a drug Miro se po seljacki ponasa,i misli da smo mi zaboravili ko je bio i sta je radio prije rata a pogotovo u ratu.Ladio jaja po rivi i breljanskoj tocioni.Fuj…..

 10. Ovo je dokaz kakvi smo i šta smo, pljujemo po budali, pijancu, smrdljivcu, uhljebu, proleteru, lupežu i čoviku koji je adapter, adaptuje se svakom šupku

 11. Evo jedno pitanje mom gradonacelniku u svezi Bozicnog grada.Obrazlozili ste da udruga Mike nije dobila kucicu jer nije ishodovala papir za humanitarni rad kucice.Stoga me zanima da li je kucica koju je dobio nogometni klub Zmaj ishodovala isti taj dokument jer je ocito da se radi o “humanitarnom”radu s obzirom da svu zaradu kucice djele tri brata i jos poneki povodljivi igraci,koji su također zaposlenici grada??Da li je to gradska odluka da se novcano pomaze obitelji Rasic??

 12. tko je u svom životu komunjara bio,on nemože biti čovjek, on je ružno pače ka i zločinačka komunistička partija i zločinac tito!

 13. Kvocijent inteligencije Mira Mucića je na razini zimske jutarnje temperature na Antartici debeli minus, jad, bijeda, ološ, glup tup i ne upotrebljiv. Ne vrijedi ni ko otirač za noge…… Smrad i đubre….

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here