Tri rata Hrvata

Borba za osptojnost Hrvata uslijed velikosrpske agresije bio je prvi rat Hrvata (1991.-1995.)

Drugi rat Hrvata prepoznatljiv je kroz borbu za ospstojnost Hrvata od muslimanske agresije, koja je bila poticana od strane radikalnih islamskih skupina, s ciljem stvaranja Islamske, a danas sve više unitarne Bosne i Hercegovine. Bio je to drugi rat Hrvata (1992.-1994.). Oba rata su za Hrvate bila obrambena, u kojima su samoorganiziranjem istinskih sinova domovine, izvojevali pobjede.

Vremenom, točnije početkom 1998. godine kreće treći rat, ali ovoga puta između Hrvata. Smrću utemeljitelja hrvatske države dr. Franje Tuđmana, zauzimanjem političkih pozicija, s ciljem gospodarenja hrvatskim narodom, hrvatskom imovinom, kroz stožernu stranku Hrvata HDZ, kreće treći rat. Treći rat Hrvata, i danas traje bez prestanka punih dvadeset godina. Stožerna stranka Hrvata HDZ BiH, dijeli se na HDZ 1990. Vodstvo stožerne stranke hrvata HDZ BiH, preuzimaju lideri bivše komunističke partije, lideri ekstremno lijevih udruženja za jugoslavensku demokratsku inicijativu, stranaka koje su nastale inicijativom Jugoslavenske narodne armije, s ciljem zaštite i borbe za opstojnost Jugoslavije kao komunističke tvorevine. Vazduhoplovna industirija Jugoslavenske narodne armije SOKO Mostar, vremenom postaje nukleus, rasadnik kadrova novouređene stožerne, “demokratske” stranke HDZ BiH. Komunistički mentalni sklop lidera Vazduhoplovne industije SOKO Mostar u demokratskom ruhu HDZ, poprima oblike sofisticirane mafije, vrhunskih organizacijskih sposobnosti, koji se u kontinuitetu već više od dvadeset godina (1998.-2019.) za javnost “bore” za zaštitu hrvatskih nacionalnih interesa u Bosni i Hercegovini, a zapravo rade suprotno od tih interesa.

Njihovu navodnu borbu u zaštiti nacionalnih interesa Hrvata, možemo pratiti kroz obavještajne manipulacije bivših kadrova Kontra obavještajne službe Jugoslavenske narodne armije, kroz bivše kadrove Službe državne bezbjednosti (UDBA) i kroz kadrove komunističke partije iz teritorijalne obrane Jugoslavenske narodne armije, s moćnom arhivskom građom službi Beograda i Mostara.

Treći rat Hrvata možemo promatrati i kao specijalni rat u kojemu kadrovi KOS-a i JNA, preko kadrova Vazduhoplovne industrije SOKO Mostar, kontinuirano rade represiju prema sudionicima Domovinskog rata, koji su kao dragovoljci prvi stali na branik Domovine. Evidencijom službi JNA i SDB-a, borbe za opstojnost Hrvata, pojedinci – dragovoljci su evidentirani od službi JNA, devedesetih godina kao teroristi, koji su rušili ustavno-pravni poredak Jugoslavije, kao suverene države članice Ujedinjenih naroda. Preuzimanjem političkih pozicija kadrova komunističke partije, iniciranih od strane jugoslavenskih tajnih službi, preko Vazduhoplovne industrije SOKO Mostar, u HDZ BiH, Hrvatima BiH, HDZ ovcima, prvih godina i ne čini se ništa nenormalnim, sumnjivim u njihovom djelovanju. Za korumpirane HDZ-ovce sasvim normalno postaje kako predsjednik Radničkog savjeta Vazduhoplovne industrije SOKO Mostar, ujedno član saveza komunista u osobi ćiriličara Dragana Čovića kao lidera Udruženja Jugoslavenske Demokratske Inicijative preuzima predsjedničku poziciju u HDZ-u BiH. Specijalni rat protiv Hrvata, kao treći rat, isplaniran je u Beogradu, u istim institucijama u kojima je planirana velikosrpska agresija na hrvatski narod u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

soko mostar23012019 - Tri rata Hrvata

Masovna procesuiranja, lažna optuživanja hrvatskih branitelja, časnika HVO-a, osmišljena je s ciljem uklanjanja onih koji sebi uzimaju za prava da se nakon vojne karijere bave politikom. Raspuštanje komponente vojske Federacije BiH, HVO-a, osmišljen je proces oficira JNA, koji su zauzeli visoke pozicije u HDZ-u BiH. To razoružavanje i raspuštanje HVO-a je jedan od velikih krimena, slobodno možemo kazati zločina koje je Hrvatima Bosne i Hercegovine učinio HDZ BiH i njegovi infiltrirani jugoslavenski lideri. Ispod radara javnosti, kao paravan raspuštanju i raozružavanju Hrvata Bosne i Hercegovine, HVO-a, stvarao se politički spin, skretanje pozornosti javnosti, formiranjem takozvanog Hrvatskog narodnog sabora 2000. godine, kao odgovor na proces majorizacije Hrvata. Ne treba zanemariti kako su u tom specijalnom ratu kao dužnosnici Hrvata HDZ BiH kapetan JNA Ante Jelavić (tada predsjednik HDZ-a BiH, zastavnik JNA Miroslav Prce (tadašnji ministar obrane FBiH), uz asistenciju niza kadrova komunističke partije, koji su zauzeli visoke pozicije u HDZ-u BiH. Unaprijed potplaćeno korumpirano vodstvo HDZ-a BiH 1998. godine za sitne novce, preko Hercegovina holdinga, Hercegovačke banke, prepustilo je kormilo HDZ BiH oficirima JNA i agentima bivšega SDB-a.

Treći rat Hrvata ima svoj kontinuitet, tako da medijske senzacije prate likove i djela predstavnika komunističkih službi, kao lidera HDZ-a. Vremenom, Hrvati saznaju kako je bivši predsjednik HDZ-a BiH kidnapiran, kako je tadašnji ministar obrane FBiH, Miroslav Prce osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu kao HDZ-ovac. Vijest kako je Dragan Čović bivši direktor Vazduhoplovne industrije JNA – SOKO Mostar, kao predsjednik HDZ-a BiH u prvostupanjskoj presudi osuđen na pet godina zatvorske kazne, zbog malverzacija u gospodarstvu u procesu s poznatom braćom Lijanovići (Jerko i Slavo Ivanković – Lijanović) koji i danas imaju prvostupanjske presude u predmetima iz gospodarskog kriminala gdje su oduđeni na 12 i 10 godina zatvora. Treći rat Hrvata uzima, evidentira i žrtve bivših komunista, danas HDZ-ovaca, koje su prepoznatljive u masovnom iseljavanja Hrvata s njihovih stoljetnih ognjišta, jedan broj žrtvovanih Hrvata čeka suđenja u tamnim i hladnim hodnicima pravosudnih institucija BiH, koju predvodi pravosudna mafija u Bosni i Hercegovini. Komunisti, danas HDZ-ovci ne prezaju, ne preuzimaju odgovornost za žrtve tri rata u Hrvata. Oni nisu odgovarali za Velikosrpsku agresiju na hrvatski narod, ne preuzimaju odgovornost za razoružavanje Hrvata, čitaj HVO-a, kao što nisu odgovarali za razoružavanje Teritorijalne Obrane SR BiH. Oni se ne smatraju odgovornim za masovna iseljavanja Hrvata, unatoč činjenici kako vladaju i promoviraju navodnu i lažnu zaštitu nacionalnih interesa Hrvata BiH, preko dvadeset godina u kontinuitetu.

Treći rat Hrvata ne staje, dragovoljci Domovinskoga rata ne posustaju, komunisti HDZ-a javno promoviraju, odnosno najavljuju nove Sporazume o suradnji HDZ-ova, kojima će ispratiti sa stoljetnih hrvatskih ognjišta i ovo malo preostalih Hrvata, po naputku Beograda. Jugoslaven Dragan Čović sa svojim sokolovcima i dalje suvereno vlada u novom krugu prijevare hrvatskog biračkog tijela. Sokolovom timu HDZ-a, pridružio se i vrh HDZ-a 1990 na čelu s (ne)uvjerljivim Ilijom Cvitanovićem koji je uz navodno dobivanje ministarskog mjesta jednog resora u Federaciji BiH, mjesta predsjednika Skupštine u jednoj županiji i uhljebljenje Martina Raguža u HNS zajedno s Jugoslavenom Čovićem eutanazirao stranku HDZ 1990, za koju se na koncu ispostavilo kako je bila i ostala trojanski konj u igrokazima ćiriličara Čovića svih ovih godina. (dnevno.ba)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here