U Makarskoj uhićen 36-godišnjak zbog objesne vožnje

Danas su policijski službenici Policijske postaje Makarska podnijeli Optužni prijedlog Općinskom sudu u Makarskoj protiv 36-godišnjaka

Naime, jučer je prilikom kontrole vozila i vozača u Makarskoj u Vukovarskoj ulici oko 15.00 sati zaustavljeno osobno vozilo splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao spomenuti. Izvršenim alkotestom utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1.75 g/kg, dok je odbio test na droge. Također je utvrđeno da je recidivist u činjenju prekršaja te da ima zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilom “B” kategorije. Odmah je uhićen i smješten u posebne prostorije policije te je danas provedeno kriminalističko istraživanje nakon čega je uz Optužni prijedlog povodom osnovane sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 199.st.8, čl. 289.st.4, čl. 282.st.9, čl. 229.st.5 i čl. 242.st.5. Zakona o sigurnosti prometa na cestama priveden na Općinski sud u Makarskoj.

2 KOMENTARI

  1. Takvi objesni vozača je sve više. Samo naveće iza ponoći prolaze pored ulice nabrijani konja turirajuči veliku snagu motora jednostavno ti spavat ne daju. A muzika iz auta drma gore nego disko. Žalosno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here