Volite započeti dan s najboljom kavom? Betapack Zadar vam to omogućuje vrhunskim servisom i uslugom

Pod sloganom „Lavazza kava – ljubav na prvi gutljaj!“ krije se zadarska tvrtka Betapack d.o.o.  koja je zaslužna za povratak ove vrhunske talijanske kave u Zadar

U tvrtki Betapack d.o.o. ponosni su na svoje poslovne rezultate te su tim povodom osmislili posebnu promotivnu kampanju koju će malo koji ljubitelj dobre kave moći ignorirati.

U svojoj ponudi imaju dvije vrste vrhunskih aparata iz poznate linije Point: EP 2500 i EP Mini.
lavazza2a - Volite započeti dan s najboljom kavom? Betapack Zadar vam to omogućuje vrhunskim servisom i uslugom

l1 1 - Volite započeti dan s najboljom kavom? Betapack Zadar vam to omogućuje vrhunskim servisom i uslugom
Aparat Point EP 2500 teži 12 kilograma, a dimenzije su mu 26x47x40 cm sa spremnikom vode od tri litre! Snaga mu je 1450 W. Osim kapsula kave, u ponudi tvrtke Betapack je i mlijeko u prahu po cijeni od 62,50 kn po kilogramu te Lavazza čašice s poklopcem za one koji vole tzv. “coffe to go”.

Aparat Point EP 2500 namijenjen  je raznoraznim tvrtkama i obrtima (osiguravajuća društva, proizvodni pogoni, trgovine, frizerski saloni, odvjetnički uredi, obrazovne ustanove…).

Djelatnici tvrtke Betapack na poziv zainteresiranog klijenta potpuno besplatno postavljaju ovaj aparat na željenu lokaciju te ga također besplatno održavaju i po potrebi servisiraju. Jedina obaveza naručitelja ovog vrhunskog aparata je kupovina kave odnosno minimalno 100 ampula mjesečno što s PDV-om košta tek 300,00 kuna odnosno tri kune po kavi! Šećer i žličice dolaze također besplatno.

One koji piju Lavazza kavu, ne treba puno nagovarati da naruče ovaj aparat jer znaju da je riječ o, vjerojatno, najboljoj kavi u Europi koja ima specifičan okus i miris, boju i gustoću. – Nakon samo jedne šalice Lavazza kave, sve ostale kave koje ste ikada probali, odlaze u zaborav!, uvjeravaju u tvrtki Betapack.

epmini - Volite započeti dan s najboljom kavom? Betapack Zadar vam to omogućuje vrhunskim servisom i uslugom
Aparat Point EP 2500 možete unajmiti, a Point EP Mini kupiti pozivom na jedan od sljedećih telefonskih brojeva: 023/315515 i 091/2825879 ili putem elektronske pošte: betapack@zd.t-com.hr
Na navedenim telefonskim brojevima također možete dobiti sve informacije vezane uz najam, prodaju, narudžbu, održavanje ili servis aparata.
Informirajte se dodatno na www.kavazadoma.com.hr

U sklopu promotivne kampanje, Betapack d.o.o. Zadar prodaje visokokvalitetne  aparate Lavazza aparat Point EP Mini po nevjerojatnoj cijeni od samo 999,00 kn (PDV uključen).  Aparat Point EP Mini namijenjen je svima koji omiljeni okus i miris kave u kafiću žele ubuduće osjetiti i u svom domu. Ponuda traje do isteka zaliha, no savjetujemo da se požurite jer je količina ograničena! Riječ je o vrlo atraktivnom i kvalitetnom aparatu koji teži svega 4 kilograma, a dimenzije su mu tek 15x26x33 centimetra i ne zauzima puno mjesta u vašoj kuhinji ili nekom drugom omiljenom mjestu za ispijanje jutarnje kave. U tvrtki Betapack se vole našaliti i reći kako je aparat toliko mali da ga možete staviti i na policu s knjigama.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here