„Beauty salon Idassa“ – ekskluzivni prostor za dame koje za sebe žele najbolje

i13 - „Beauty salon Idassa“ – ekskluzivni prostor za dame koje za sebe žele najbolje
Irma Grabić, vlasnica salona ljepote “Beauty salon Idassa”

U Zadru je nedavno otvoren novi salon ljepote „Beauty salon Idassa“, na Relji nasuprot Glavne pošte.

Riječ je o vrhunski opremljenom salonu čija vlasnica Irma Grabić ponosno ističe kako je krenula u ovaj posao sa željom da svim damama pruži visokoprofesionalnu i kvalitetnu kozmetičku uslugu koja će istaknuti njihovu ljepotu i jedinstvenost.
– Pored široke palete usluga iz područja noktiju, njege lica, njege tijela,… ono što nas izdvaja od drugih je profesionalni rad i ljubaznost na visokoj razini u cilju što ljepšeg i udobnijeg boravka kod nas, kazala nam je Irma Grabić, a mi dodajemo kako je ovo jedan od najvećih salona u Zadru, ekskluzivno uređen.
U ovom prekrasno uređenom i prostranom salonu, sve su sobe odijeljene radi bolje i učinkovitije nuđenja usluge kao i privatnosti klijenata i korisnika salona.
Želeći se što bolje predstaviti Zadrankama prigodom otvaranja salona, Irma Grabić izradila je cijenik  s aktualnim akcijama, pa primjerice stavljanje trajnog laka košta svega 40 kn! Uz promotivne cijene, svaki deseti tretman je besplatan u prosječnoj vrijednosti prethodnih devet tretmana.

i12 - „Beauty salon Idassa“ – ekskluzivni prostor za dame koje za sebe žele najbolje
Sans soucis kreme i kozmetički proizvodi za tretmane lica i njega tijela su dokazane od strane struke kao jedana od najboljih svjetskih kozmetičkih linija u području njege lica i njege tijela.

Još je jedna posebnost salona ljepote „Beautx salon Idassa“ o čemu nam je kratko par riječi rekla Irma Grabić. – Za tretmane lica koristimo i nudimo uslugu premium kozmetičkom markom iz Francuske Sans Soucis. Sve ostale proizvode koristimo provjerenu kozmetičku marku Afrodita, kazala nam je I. Grabić.
i11 - „Beauty salon Idassa“ – ekskluzivni prostor za dame koje za sebe žele najboljeEvo koje sve usluge nudi salon ljepote „Beauty salon Idassa“:
* NJEGA LICA: dubinsko i klasično čišćenje lica, masaža lica, vrata i dekoltea, svečano šminkanje
* MASAŽA: antistress, medicinska, sportska, anticelulitna, masaža stopala, body wrapping
* NJEGA NOGU: pedikura, medicinska pedikura, pedikura + trajni lak
* NOKTI: trajni lak, ugradnja noktiju, popravci noktiju, skidanje trajnog laka, french sa trajnim, french sa gelom, manikura
* DEPILACIJA: depilacija nogu voskom u patroni, vrućim voskom ili šećernom pastom, parcijalna depilacija željenog područja, depilacija bikini zone, brazilska depilacija, depilacija pazuha, depilacija ruku, depilacija nadusnice/brade i korekcija obrva
* TREPAVICE: ugradnja trepavica i nadopuna[envira-gallery id=”29176″]

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here