Bepo Srzić smijenjen, Joško Lelas novi predsjednik Uprave Hotela Makarska d.d.

Joško Lelas nakon četiri godine odlukom Nadzornog odbora Hotela Makarska d.d. ponovno je izabran za predsjednika Uprave.

Podsjetimo, Joško Lelas je tu dužnost obavljao 7 godina do 18. veljače 2013. nakon čega je u istoj hotelskoj kući bio direktor sektora za hranu i piće Hotela Makarska. To je radio sve do 10. veljače ove godine kada je na svojem zasijedanju Nadzorni odbor na čelu s Jurom Brkanom donio odluku o njegovom imenovanju za predsjednika Uprave Hotela Makarska d.d. Dosadašnji predsjednik uprave Bepo Srzić, koji je obavljao dužnost generalnog direktora od 2013. došavši s mjesta direktora hotela Meteor, od sada će obavljati dužnost direktora sektora za hotelijerstvo, odlučio je NO i to sporazumno, kako doznajemo od generalnog direktora. Direktor hotela Meteor, nakon odlaska Vedrana Ribarevića u mirovinu, još nije imenovan. Kažu, uskoro će biti, a hotel Meteor se otvara 18. ožujka.  (Makarsko Primorje)

12 KOMENTARI

  1. i ovakva ljigava govna nastavljaju radit nedoknadivu štetu na racun sirotinje,jel ovo podrška od sdp-a uoci izbora s obziron da ni brkan kao ni bilic nemaju izgleda.

    • Spavaš li mirno Majo Mileta…
      Ti jedina znaš kako se pljačkalo Primorje,a. Dobro znaš kako se i brata strpa u zatvor,potom malo i dalje
      Bogće te kazniti prije ili poslije,krepavaćeš niko ti pomoćineće…?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here