Biokovsko zvonce naveliko uhljebljuje miljenike makarskog SDP-a

Pored stotina uhljeba u Gradu Makarskoj i poduzećima te ustanovama u vlasništvu ili suvlasništvu Grada, djeci „običnih“ građana pronalazak posla u gradu podno Biokova nemoguća je misija.

Redakciji portala Mega Media u proteklih nekoliko mjeseci javilo se tridesetak čitatelja koji upozoravaju na visok stupanj nepotizma u Makarskoj. Tvrde da je nemoguće dobiti posao ako u obitelji nema bar jednog člana s iskaznicom SDP-a ili neke druge bitne stranke koja participira u vlasti. Oporba na čelu s Markom Ožićem Bebekom (HDZ) upozoravala je na brojne uhljebe u makarskom Vodovodu, Sportskom centru, Stambenom gospodarstvu, Lučkoj upravi, Turističkoj zajednici… Naravno, to je tek dio velike priče o zapošljavanju rodbine i kumova na dobro plaćena mjesta. Jedan u nizu primjera je svakako i Dječji vrtić Biokovsko zvonce na čelu s ravnateljicom Snježanom Ninčević.

Snježana Ninčević
Snježana Ninčević

Potvrđujući i službeno naše sumnje u nepotizam, ravnateljica vrtića Snježana Ninčević nas je informirala kako je nedavno zaposlila Miru Sokol, inače nevjestu jednog od najutjecajnijih makarskih SDP-ovaca Sretana Glavičića. U tom vrtiću radi i ravnateljičina kćer Ana Ninčević na mjestu odgojiteljice i to na neodređeno vrijeme, no ona je, eto, primljena temeljem objavljenog natječaja. Zanimljivo, Ana Ninčević primljena je u radni odnos 1.srpnja 2015. u vrijeme kada navodno nije bilo djece u vrtiću i tako je primala plaću puna dva mjeseca do početka nove vrtićke godine u rujnu 2015.! Dugo se u kuloarima raspredalo gdje će završiti jedna od miljenica makarskog SDP-a  Marina Puharić za koju se najčešće govorilo da će raditi kao pročelnica u Gradu Makarskoj, no i ona je nekako završila u Dječjem vrtiću Biokovsko zvonce i to na mjestu referenta za financijske i računovodstvene poslove. (NASTAVLJA SE…)

Portal Mega Media poziva sve naše čitateljice i čitatelje koji imaju negativnih iskustava sa zapošljavanjem u Makarskoj da nam se jave, ANONIMNO! Rado ćemo istražiti i objaviti vaša iskustva. Možete nas kontaktirati putem redakcijskog maila redakcija@mega-media.hr

13 KOMENTARI

 1. To su vam socjdemoratsko osjjetljibi ljudi. Naj važnije im je use,nase i podase! Sve one koji si i njihovi članovi, ali su časni i pošteni biti će uništeni ako ne podržavaju njihovo bezakonje. Pogledajte kakva im je samo garderoba od kad su se uhljebili. Gdje sve putuju na račun gradskog proračuna sa članovinma obiteli. U nastavku koji sliedi bit će potrijepleno sa dokatima. Imam završenu višu školu i sedmočlanu obitelj, gdje sam se god interesirala i poslala zamolbu, do bila sam unaprijed odgovor tu će ti doć taj i taj, natječaj jje pro forma. Moj suprug je SDP.pvac, ja zbog obitelskih obaveza, nisam čla……..

 2. moja prijateljica i njen suprug su zaposleni, na neodređeno vrijeme, i za njihovu kcer nije bilo mista u makarskim vrtićima. a da napravite kojim slucajem analizu primljene djece uvidili bi nepravilnosti. neka se primi svacije dijete ali ovo je postalo previse.
  za vrijeme hdza je bila mila majka.

 3. nije bebek potencijalni robijaš nego on ide sigurno samo je pitanje tko je sve sudjelova sa njim u kriminalu ,a kako se priča njegovi glavni organizatori pljaćke su ,židić,rajčević,i brkan.,

 4. zna se da je sdp kriminalna org. i da radi to sta piseš Viducicu ,ali kad napises da kriminalna org. hdz na celu s potencijalnim robijasem bebekom nesto upozorava prema sdp-u ,e onda je to za posrat se ,,,zamisli bebek upozorava ,,ha,moga bi i proliv intrat .

 5. Najveći uhljeb je Zdravko Šarić, virija je Bebeku iz guzice, i špilja mu sve. Danas svjesno nista ne radi i sabotira rad firme. Pola dana u Romani sa Brkanom ispija kave

 6. ČITAM SVE OVO I GADI MI SE.MISLIO SAN DA NEČU KOM ALI MORAM.GOS? GLAVIČIČU KAŽETE NA SJEDNICI VJEČA DA MEDIJI PIŠU NEISTINE.A VI OVO DEMATIRAJTE.VI STE DOBRANO ISKORISTILI ISKORISTILI POLITIKU ZA OSOB INTERESE.ZAR NISTE I SINA UVALILI U KOMUNALNO DA VOZI POGREBNO AUTO ZA DOBRU PLAČU.ŠTA DALJE REČI .I GOS ZLATLO LALÍČ NIJE PRVOTNO GLASA ZA ZGRADU NA SPORTSKOM CENTRU.PA JE NAKON KRATLOG VREMENA DIGA RUKU ZA.KAD SU MU OBEČALI ZAPOSLIT ČER U DVORANI.ZAMISLITE KO ČISTAČICU A ONA RADI NA RECEPCIJI DVORANE I U ŠTIKLAMA DIJELI PEHARE NA NOGOMETNÓ TURNIRU.NEK VAS BUDE SRAM.

 7. Lipo oni kradu pola proračuna godišnje cca 5 milijuna eura, iste obitelji zadnjih 70 godina.Nikomu do danas nisu dali uvida u što troše i kako troše naše novce. Kada bi napravili registar-popis uhljebljenih obitelji u gradu,sudu,mupu,javnim poduzećima, parku prirode , županiji itd došli bi do zaključka da obitelji nacionalnih manjina zauzimaju prvo mjesto,nakon njih udbaške obitelji koje su povjesno vezane za Beograd,npr.Lalić,Kučeković itd. Kako funkcioniraju ,primjer:otac sudac, zena radi u vodovoda,kci odvjetnica zastpa vodovod ,zet u poreznoj itd. Svi su umrezeni i povezani,nazalost korumpirani . U Makarskoj nema niti će biti razlike između SDPa i HDZa., kako bi se reklo ista sranja samo druga pakovanja.na kraju kakva je razlika između Bilića, Bebeka,Lelasa,Grčića,Mendeša,Srzića,Buljana,Lalića,Rajčevića,Glibota,Glavičića i drugih predstavnika komunističkih obitelji.Sve su to dica čiji očevi ne mogu ispovjediti grijehe, oni i njihova djeca su na jedan način hendikepirani, ulučari,narkomani,loši đaci i na kraju uhljebi koji kao paraziti žive od rada poštenih građana u velikom slučaju smrtnih radnika.

 8. Slažem se s Rajkom,Dunja Buljan je ogledni primjer uhljeba uže i šire rodbine Buljana. Sin u turističkoj zajednici,netijak Jure Brkan uhljeb i neradnik isto u Turističkoj zajednici. mamu vam uhljebsku, dosta vas je.

 9. Sad ce nova zapošljavanja po novoj sistematizaciji. Samo lagano drugovi.
  Nemcic ce bit za promet, Skako za ostalo i njima zamjenike triba zaposlit,
  A u luci mali neradnik od Montane, i tamo ce jos dvojicu zaposlit.
  U pogon novih 6.
  Lipa Makarska

 10. Koliko zaposlenih, naročito u Javnim ustanovama, sada jedno pitanje:”kako se moglo dogoditi da nakon ukopa pokojnika na Gradskom groblju Makarska, nakon izvjesnog vremena počme se širiti nesnosan smrad, tako da rodbina nije mogla dolaziti na taj dio, Radilo se naime o grobu obitelji B……koji su isto primjetili??? Zamislite pored toliko zaposlenika, naplate grobarine, grob ostane poluotvoren, te se nakon prijave sanirao, Ljudi moji neshavtljivo ali istinito. Čime se oni bave????

 11. draga moja mega medija veza ipodobnih nikad nije manjkalo ali torture na osnovu evrope u grackim službama to je jad gule te ko bananu nebi da je caćino ponašaju se kao da škole nisu vidili niko im nebi da fakultet

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here