Business Club by Ira organizira još jedno druženje za poduzetnike 15.ožujka u splitskom restoranu „Gusar“

Business Club by Ira poziva sve zainteresirane poduzetnike na još jedno druženje 15.ožujka u 19 sati u splitskom restoranu „Gusar“.

Milena Ulić
Milena Ulić

Misija Business cluba je povezati (umrežiti) poduzeća, povećati međusobne suradnje i stvoriti odlične poslovne prilike, poslušati pozitivne poduzetničke priče, razmjeniti svoja iskustva i uvijek nešto novo naučiti i nekoga novoga upoznati. I ovoga puta će na druženju biti nekoliko gostiju.
Milena Ulić, poznatija kao brend De Lena svojim jedinstvenim nakitom osvaja simpatije gdje god da se pojavi. Za one koji ne znaju, radi se o nakitu od čipke namijenjenom direktnoj aplikaciji na tijelo te je kao takav jedini u svijetu. U proljeće ove godine je došlo do loma suradnje s g. Curmanom, te je pokušavajući pronaći izlaz (o čemu je pokrenula i blog) došla do Mljeta koji joj je otvorio nove vidike i pokazao put za dalje… Poduzetnicima će se predstaviti i Ilija Stražičić koji je suradnik na projektu Mljet-moda i ekologija i kolekciji Mljet upravo priprema za NY Plitz fashion week, te još par destinacija kako bi promovirali Mljet i Hrvatsku u svijetu.POZIVNICA za Business Club by Ira Split
Dragana Olujić – mag.nutr, profesorica je stručnih predmeta prehrane u Srednjoj Školi “Braća Radić”, vanjski je suradnik KIF-Split, referentni nutricionist Športskog društva veterana Domovinskog rata – Split i Jedriličarske reprezentacije Hrvatske. Iza sebe ima veliko iskustvo i dobre rezultate u dijetoterapiji i prehrani sportaša. Marinka i Ivo Tomić – mladi bračni par, oba fizioterapeuta po struci. Marinka se odlučila na refleksoterapiju i krenula na edukacije u inozemstvo od strane svjetski priznatih i cijenjenih refeksoterapeuta, nakon iskustva kao fizioterapeut u tuđoj tvrtci uz podršku obitelji odlučuje se osamostaliti i uz fizioterapiju odlučuje se za pčelarstvo i proizvode od meda što mu je prvenstveno bio hobi kojeg je pretvorio u posao. Oni su bračni par koji je odlučio stvarati svoju sreću i u tom duhu odgajati i svoju djecu, slijede svoje snove i njihov posao je u biti njihova ljubav od koje danas i žive.
Organizatori napominju da je ulaz slobodan no mole da zainteresirani svejedno zatraže pozivnicu putem elektronske pošte sales@bcbusinessclub.com zbog bolje organizacije.  Medijski pokrovitelji ovog događaja su www.poslovnadogadanja.info, www.BCbusinessclub.com, www.mega-media.hr, Extravagant i časopis Poduzetnik.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here