Cvitanović i Brkan o napadu na Damira Beroša

Na informacije o napadu na Damira Beroša koje su objavljene na portalu Megamedia, javili su se i Joško Cvitanović te Jure Brkan.

brkanOpširnim pismom iznose svoju stranu priče pozivajući se na to da informacije koje smo obajvili nisu točne. Njihovo pismo objavljujemo u cijelosti te ga možete preuzeti klikom na ovaj link:  Ispravak netočne informacije

8 KOMENTARI

  1. Makarska post
    Poštovani
    Prije svega ispričavamo se zbog evidentnog propusta. Iskoristivši mogućnost pristupa, kao suradnik (novinar/kolumnist), uređivačkom prostoru medija sporni podatak kroz formu komentara propustio je g. Zdenko Lučić. Ćim je to uočeno komentar je uklonjen, a g Lučiću onemogućen daljnji pristup, te do daljnjega suspendirana suradnja. Nadalje, kako se ubuduće takve stvari ne bi događale, portal će uskratiti mogućnost komentiranja od strane korisnika skrivenog identiteta (lažna imena, nadimci, fiktivne mail adrese i sl.), što je u posljednje vrijeme ionako uveliko prešlo granicu dobrog ukusa i srozalo komunikaciju na razinu “ulice “. Još jednom se ispričavamo uz napomenu da je odgovornost isključivo na g Lučiću.
    Pozdrav

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here