Daniel Radeta (SDP): Pogledajte na što liči Foša, u Zadru svatko može raditi što ga je volja!

Nedavno započeti radovi na uređenju plaže za pse u uvali Foša uzburkali su zadarsku javnost

Mnogi smatraju kako je uređenje plaže ništa drugo nego devastacija obale, a nezadovoljnicima se priključio i SDP-ovac Daniel Radeta, gradski vijećnik koji nam je poslao pismo sljedećeg sadržaja:

“Poštovani, 

dostavljam Vam slike  s mjesta događaja koji me danas jednostavno nije mogao ostaviti ravnodušnim te sam morao reagirati. 

Iskreno, mislio sam da me više ništa neće moći iznenaditi, ali ovo je jedna nova razina nekulture i devastacije našeg grada koja je poprimila neke nove dimenzije.

Ovo pismo namjerno upućujem Vama, medijima i građanima, umjesto Gradonačelniku, Gradskoj upravi ili nadležnim tijelima, jer želim da se i sami uvjerite što se zapravo iz dana u dan događa u našem gradu. Više nije ni bitno postoji li za ovako nešto dokument ili papir jer je činjenica da u Zadru svatko može raditi što ga je volja.

Nebitno, bio to kulturni spomenik, pomorsko dobro Ili spomenik nulte kategorije zaštićen Unesco-om. Pojedinci se ponašaju prema gradu i kulturi kao nekoj ledini u predgrađu, pa su tako ovoga puta krenuli s nasipanjem Foše istovarivši kamion babulja u uvalu.

Na upit što se tamo događa odgovoreno mi je kako se saniranju oštećenja rive. Je li to zaista tako, procijenite sami!

Daniel Radeta, gradski vijećnik SDP-a Zadar”

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here