Divljak iz Sinja, otprije poznat policiji, premlatio muškarca (51)

Blagdan Velike Gospe nije prošao mirno zahvaljujući poznatom sinjskom 29-godišnjem izgredniku, pripadniku Hells Angelsa, osuđivanom zbog dilanja

Trenutno se nalazi kod pritvorskog nadzornika, a tijekom dana će biti ispitan na državnom odvjetništvu jer je premlatio Đ.R.(51) u Vrličkoj ulici u Sinju u četvrtak pred zoru. Ozlijeđenom su na na Hitnom kirurškom prijemu KBC Split utvrdili frakturu rebra, nagnječenje oka i razderanu usnu šupljinu, piše Slobodna Dalmacija.

Kako saznajemo, 29-godišnjak je napao Đ.R. oko 4 sata u Vrličkoj ulici u Sinju i nanio mu teške tjelesne ozljede. Ozlijeđenom je prvo pružena pomoć u Hitnoj pomoći u Sinju nakon čega je odmah prevezen u KBC Split. Nakon uhićenja je utvrđeno da napadač ima 0,3 promila alkohola u krvi. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te je po okončanju doveden pritvorskom nadzorniku. Obranu će iznijeti na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu nakon čega će se odlučiti o istražnom zatvoru.

Sinjska policija je otprije imala posla s njim, prijavljivali su ga zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda od čega je jedno bilo u poznatom sinjskom noćnom klubu u Glavičkoj ulici. U postupcima po tim slučajevima, očito se brani sa slobode. Zbog droge je odslužio kaznu zatvora nakon čega je ponovno bio uhićen s marihuanom i kokainom. Pripadnik je Hells Angela, a bavi se i ugostiteljstvom i tetoviranjem.

lg.php?bannerid=7224&campaignid=853&zoneid=454&OABLOCK=36000&OACAP=1&loc=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fnovosti%2Fcrna kronika%2Fclanak%2Fid%2F618780%2Fnema mira u sinju 29 godisnji pripadnik zloglasnih hells angelsa premlatio starijeg muskarca nasilnik je otprije poznat policiji po brutalnosti a zbog droge je vec odsluzio kaznu zatvora&referer=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija - Divljak iz Sinja, otprije poznat policiji, premlatio muškarca (51)

Brutalnim napadom nastavlja se niz nasilnih događaja na sinjskom području. Sinjanin koji nam se javio zbog uznemirenosti sve češćim incidentima naveo nam je niz crnih točaka u gradu koje, prema njegovim riječima,  policija zaobilazi.

– To su vam Gradski park, Glavička ulica, Vrlička ulica i Pjaca. Na te četiri lokacije se uglavnom sve negativno i dogodi jer tamo ima i najviše alkohola. Međutim, policija čuva političare i alkarske dvore, a ne pazi na sigurnost građana. Područje o kojem govorim nije veliko i ne treba ih puno da ga kontroliraju, ali njih nema nikako. Najmanji je problem kada se sukobljavaju osobe iz krim-miljea, ali kad tad će stradati nedužni građanin – ogorčeno je rekao.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here