Dragica Roščić organizira susret s građanima

U srijedu, 4. siječnja, u vremenu od 17 do 20 sati predstavnica Makarskog primorja u Hrvatskom saboru biti će na raspolaganju svima za pitanja i probleme koje žele iznijeti u Hrvatskom Saboru.

Druženje će se održati u prostorijama GO HDZ-a Makarska, Trg Tina Ujevića 1, izvijestila je putem svog facebook profila Dragica Roščić.

10 KOMENTARI

 1. Dragica Roščić organizira druženje s HDZ ovcima i njihovim simpatizerima, jer da organizira uistinu sa svim građanima onda ne bi bilo u prostorijama HDZa.
  Odmah, ne kazem da je to loše ili negativno, što organizira samo sa svojim simpatizerima druženje, to je potpuno legitimno. No gospodična Roščić je zaboravila da ljudi nisu glasali za HDZ nego za Dragicu, a oni s kojima ce se sutra družiti su glasali za HDZ, ne nju. Kako to znam? Vrlo jednostavno, jer Dragica nije došla u Sabor preko preferincijalnog glasovanja.
  Dragica mi je jako draga, nadam se da ce vise javno istupati i imati hrabrosti uputiti dobronamjerni savjet kolegama u Saboru, a ne biti bezglava mašinerija HDZ a, pa makar mandat trajao samo 4 godine.
  Dragice slušaj sebe, a ne mašineriju.

  Mene bi zanimalo: zašto maldi na stručnom osbosobsobljavanju svi dobiju istu naknadu. Npr: netko sa stručnom, trogodišnjom školom dobije iste novce kao nego s magisterijem. Ne podcjenjujem nikoga, svaki je zanat dobar, ali se ovim šalje poruka nemoj ići na fakultet, dosta su ti 3 godine srednje ionako ces raditi za iste novce, a roditelji se pitaju, pa zašto da placama stan i dajemo đeparac đaku 6 godina više? Šalje se kriva poruka društvu, neka bude bar 100kn veča. Što kazes Dragice?
  Ne cu sutra doci, jer nisam HDZovac, nego simpatizer Dragice!
  Pozdrav

  • Mladi sa razumom, svaka vam čast. U tom grmu leži zec. Mladosti morate se ujediniti, nemoj te gledati i da vam budu za prjimer ove vladajuće lopovske stranke SDP-HDZ-ima u vama potencijala, glasaj te za sebe, znači svi oni koji su glasali za Dragixu Roščić, imali su pravo. Znam mnogi je “povezuju sa Ocem, i dobro je to, neka kažu i dokažu koliko je zla On nanio Baškoj Vodi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here