Društvo prijatelja Hajduka Obrovac poziva u subotu na veliko slavlje

Društvo prijatelja Hajduka Obrovac vas poziva u subotu 8. 2. 2020. na tradicionalnu proslavu 5. rođendana DPH Obrovac i 109. Hajdukovog rođendana te akciju učlanjivanja

Program ovog malog DPH jubileja započinje u 14:00 na školskom igralištu obrovačkim malonogometnim retro derbijem –  „Strana protiv strane.“ 

Tradicionalni karusel planiran je u 16:45 iznad Obrovca (Njivice) te nakon toga zajedničko gledanje utakmice Hajduk – Dinamo 2 (Lokomotiva) u Prostorijama DPH Obrovac.

dph obrovac 4 - Društvo prijatelja Hajduka Obrovac poziva u subotu na veliko slavlje

Gradska rasvjeta, u ovom slučaju bakljada i vatromet startaju u 19:50 h, a nakon toga kreće fešta u Gradskoj kavani do ranih jutarnjih sati koju kao i uvijek prati moto

„IST, PIT, HAJDUK SPLIT“.

Nakon bakljade kreće velika akcija učlanjivanja u Hajduk te će svi učlanjeni  u 2020. godini preko baze DPH Obrovac sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj vas očekuju bogate hajdučke nagrade, između ostalog i  glavna nagrada – Hajdukov dres.

dph obrovac 1 576x1024 - Društvo prijatelja Hajduka Obrovac poziva u subotu na veliko slavlje

Važno je napomenuti da mobilni tim Odjela za članstvo dolazi iz Splita te će svi učlanjeni svoju iskaznicu dobiti odmah na licu mjesta.

Svi koji žele sudjelovati u projektu otkupa dionica „Za sva vrimena“ imat će priliku otvoriti mjesečnu donaciju i osigurati svoje ime u tematskom parku na Poljudu.

Dođite u naš grad, pojedite, popijte, uživajte i sudjelujte u bakljadi, učlanite se, donirajte za otkup dionica Hajduka jer OBROVAC CILI ZA HAJDUKA ŽIVI!

dph obrovac 2 576x1024 - Društvo prijatelja Hajduka Obrovac poziva u subotu na veliko slavlje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here