EKSKLUZIVNO Danas poslijepodne Jakov Surać prijetio novinaru Hrvoju Bajlu!

Jakov Surać, bivši nogometaš i kapetan NK Zadar je zbog premlaćivanja novinara Hrvoja Bajla osuđen je nedavno na deset mjeseci zatvora, uvjetno na tri godine

Iako je riječ o nepravomoćnoj presudi, Jakov Surać očito nije shvatio ozbiljnost situacije. Naime, zbog incidenta koji se dogodio danas poslijepodne, Jakov Surać bi mogao ponovo odgovarati na sudu, ovaj put zbog prijetnji Hrvoju Bajlu.

Danas poslijepodne, Hrvoje Bajlo upravljao je svojim vozilom kada ga je iz svog vozila u ulici Nikole Tesle ugledao Jakov Surać. Tada je počeo cirkus koji se teško može shvatiti.

– Za vrijeme vožnje, Jakov Surać koji se kretao ispred mene mahao je rukom u stilu “platit ćeš”, tipična prijetnja. Više puta je vadio lijevu ruku vani i pokazivao srednji prst i s njim gestikulirao prijetnju. Nakon toga sam upalio mobitel i snimio ga. Cijelo vrijeme namjerno je vozio sporo i kočio očito s namjerom provokacije, kazao nam je Hrvoje Bajlo koji se u ovom trenutku nalazi u Policijskoj postaji gdje je kazneno prijavio Jakova Suraća! (USKORO OPŠIRNIJE…)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here