EKSKLUZIVNO Dragica Vranješ seli iz Sabora u Europski parlament?

Uoči skorašnjih izbora za Europski parlament koncem svibnja ove godine, HDZ već ima listu potencijalnih kandidata koji će biti raspoređeni na prolazna mjesta

Kako ekskluzivno doznaje portal Megamedia, na visokom 4. mjestu naći će se Dragica Vranješ, saborska zastupnica iz Baške Vode koja je zamijenila ministra zdravstva Milana Kujundžića. Dragicu Vranješ je, kako neslužbeno doznajemo, Andreju Plenkoviću i najužem stranačkom vodstvu predložio ministar uprave Lovro Kuščević.

Dragica Vranješ je na parlamentarnim izborima 2016. godine osvojila tek nešto više od 1.300 glasova temeljem čega nikada ne bi zasjela u saborsku klupu. Zahvaljujući imenovanju Milana Kujundžića za ministra zdravstva, Dragica Vranješ , a tada se prezivala Roščić, dobila je priliku sjediti u Hrvatskom saboru. (NASTAVLJA SE…)

14 KOMENTARI

  1. Hahahaha da ju je predložio Kruščević – Plenkoviću…. ma nemoj…. biće Kruščević iša Plenkoviću u posjete u Brisel dok je ovaj bio briselski aparatčik, biće je Kruščević iz naše izborne jedinice doveo u Sabor a bila je na kojem ono mistu na listi? U Eurocirkusu plaća je veća, 8.000 eura plus svi dodaci, radi se o 10-12.000 eura misečno, a mala je jubitelj banknota ka i tata, ide tamo di ima više meda. Kad tata neće da se umirovi i ode u Vrbicu kopat kumpire za šta jedino ima kvalifikacije, a škrtac je i nikome ništa ne da, mala mora sebi nać kruva. A ima i ko će joj ga dat Bogu fala. Samo neznan kako će Hrvatska politička scena pritrpit taj grozni gubitak biće to politička katastrofa oćemo li to preživit? Ja mislin da bi malu tribalo stavit za Ministricu Financi najamanje! Da se ne izgubi toliki talent!!!!! Marić u Brisel, a Dragi za Financu!!!! Da nan Rvacka procvita….

    • Nek sa sobom povedu i šerifa Joška i sina mu propaliteta.
      Kako se ne sjetite vi stariji baškovođani, da vas je spasio pok.Ante Jurišić, Ako dovodeći van srbijance ko goste. Vi biste se linci, koji ste samo sidili pod murvama i pujali ste, već davno nestali. Ako vas je spasio, a sad familija Roščić i doseljenici, tukci najobičniji.

  2. Kad Joze napravi zelenku i ulipsa je neka ide,nema on pojma o politici nego neka ga uz Dragicu da je tamo netko nebi po guzi gladio i neka ih tamo

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here