EKSKLUZIVNO Jake policijske snage opkolile kuću virskog oporbenog vijećnika Frane Vučetića!

Danas oko 19 sati ispred kuće Frane Vučetića, oporbenog vijećnika udruge “Vir bez podjela” stigle su jake policijske snage PU Zadarske

Prema prvim informacijama, mnogobrojni policijski službenici navodno traže oružje u kući, no čini se da pretraga nije dala nikakvih rezultata. Oko kuće se skupio i velik broj mještana, a na terenu je i ekipa portala Megamedia.
– Policija je već tražila oružje u kući Frane Vučetića, ali svatko na Viru zna da on oružja nema, pa se postavlja pitanje koji je stvarni razlog njihovog demonstriranja sile, komentirala je velik broj policajaca jedna od susjeda Frane Vučetića.
– Naš Frane je kriv zato što je javno progovorio o Antoniu Buškuliću, policajcu koji se “proslavio” brutalnim privođenjem konobara u jednom zadarskom fast foodu, i to o činjenici da Buškulić ima lažno prebivalište na Viru iako stanuje u Zadru, mišljenja je jedan stariji mještanin Vira koji s velikom znatiželjom promatra jake policijske snage ispred i u kući Frane Vučetića. U ovim trenucima, policijski službenici su i dalje u velikom broju ispred kuće Frane Vučetića kojeg smo pokušali kontaktirati, no do objave ovog članka ostao je nedostupan. (USKORO OPŠIRNIJE…)f1 1024x576 - EKSKLUZIVNO Jake policijske snage opkolile kuću virskog oporbenog vijećnika Frane Vučetića!f3 1024x576 - EKSKLUZIVNO Jake policijske snage opkolile kuću virskog oporbenog vijećnika Frane Vučetića!

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here