EKSKLUZIVNO Miro Urlić završio na policiji zbog prijetnji obitelji Šarić?!

Predsjednik Zajednice sportskih udruga u Makarskoj, trener veslača i nastavnik u jednoj školi, Miro Urlić završio je danas u prostorijama Policijske postaje Makarska zbog sumnje da je prijetio Brunu Šariću, odnosno maloljetnom članu njegove obitelji

Sukob između prof. Mira Urlića i poduzetnika Bruna Šarića nastao je oko aqua parkova. Bruno Šarić u ovom trenutku ima dva aqua parka u moru ispred jednog hotela, a prof. Urlić je navodno pokušao oteti taj posao. Prema izjavama Bruna Šarića, Miro Urlić je pokušao sa Hotelskim postići da s njim da sklope ugovor, a na štetu Bruna Šarića.

– Kako nije u tome uspio, pokušao me na rivi natjerati da mu prodam park i ugovor na način da mi se kroz prozor kombija unosio u lice tražeći moje odstupanje i prodaju parka njemu, tvrdi Bruno Šarić putem društvenih mreža.

Neslužbeno, prof. Miro Urlić je navodno prijetio Brunu Šariću odnosno maloljetnom članu njegove obitelji zbog čega je prijavljen makarskoj policiji te je danas s njim obavljen i obavijesni razgovor. Ukoliko se optužbe pokažu točnima, u eventualnom sudskom postupku, Urlić bi mogao biti kažnjen i kaznom zatvora.

21 KOMENTARI

 1. Zašto ja ne mogu imat barem 1 akva park a Bruno može imat 2. I da poželi imat 3 ima bi on i 3. Zašto će ove godine akva park svi brunići plaćati po par iljada kuna a prije su koštali po sto iljada kuna. I ja bi se tuka.

 2. koji cirkus od smrada Bruna Šarića koji ima 3 kaznena predmeta ( PRIJAVE ) upravo za prijetnje koje je izrekao ljudima koji se nisu slagali sa njim. Predmeti nisu tajni,mogu se lako provjeriti.
  4 predmet za koji je prijavljen je prijetnje prema svom bivšem poslovnom partneru i njegovoj obitelji za koje još istraga traje.(lako provjeriti )
  Smeće od čovika ,kojeg je Novak ubacio u gradsko vijeće.Čim je sebi odradio kiosk na plaži,podvio rep .
  Kad se takav čovik prijavi da je njemu neko prijetiio ,a policija to shvati ozbiljno onda je sve otišlo u nepovrat.
  Smece ( Bruno Šarić ) ostaje smeće.

 3. Ma to je smece od covjeka….ne pada jabuka daleko od stabla,otac mu je isti!
  Najveci zivuci skrtac u Makarskoj.Dosli u Ma. iz Drasnica iskidanih gaca, mitom postigli ciljeve,kukaju cili zivot…o njima bi se moglo pisat romane samo steta na takve trositi rijeci!
  Predsjednik,trener i profesor-jadni oni kojima je on uzor.

 4. Radio za Bruna Sarica, zadnji privatnik za kojeg bi se ikad vise zakacio! Sklon spetkama, nepostivanju radnika, varanju svih kako radnika tako i drzave! Neka se institucije malo pozabave s njime, nije taj med i mlijeko! Najlakse prijavit, pogledajte Rijeku!

 5. Ovog neznan. Ali ovaj Bruno Šarič je najveće smeće od čovka. Šta je samo uradio bivšem pos partneru. Prevaranta pogledajte njegov put od opč vijećnika kad je sebe namirio povukla se u mišju rupu i napada iz sjene. Ljiga od čovka Cobra u žepu.

 6. Gospodo iz MM ,uputite dopis planinarima u svezi Bruna Šarića. Pitajte koliko tužbi ima za klevetu,zašto nakon prijava od više članova obilazi te iste ,koje je optužio za krađe i malverzacije ,moli da odustanu od tužbi.
  Zatražite i od suda ,koliko tužbi je u toku protiv Bruna Šarića radi prijetnji ženama sa djecom i njihovim obiteljima.

 7. Bruno Šarić nakon izborne skupštine planinara, lazno optuzio bivseg tajnika i blagajnika za otimačinu klubske love. Nakon sto su oni podigli privatnu tuzbu , molio ih da ga ne tuze .
  Kandidirao se na izbornoj skupstini i dobio od 140 glasiva samo 3. Nakon toga napadao preko drustvenih mreza i sacekusama po ulici pojedine clanove i prijetio im fizicki i maltretirao ih po cesti.
  Nakon podizanja tuzbi, plakao i molio da ga ne tuze.
  U kiosku na plazi, obecavao jednu placu, davao drugu.
  Više puta ga hvatali roditelji i muzevi radi ne isplate dogovorene plate.
  Priču o prijetnjama upucenim obitelji bivseg poslovnog partnera je jos sluzbeno aktualna.
  Govno se ne dira, jer smrdi jos više .

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here