EKSKLUZIVNO Objavljujemo presudu protiv krivotvoritelja Pere Ćorića!

Iako u HSP AS za Peru Ćorića, njihovog tajnika tvrde da kao poznati legalist ne bi sebi dozvolio krivotvorenje, portal Megamedia ima potpuno suprotna saznanja.

Kao što smo ranije danas izvjestili da Pero Ćorić ima najmanje jednu pravomoćnu presudu za kazneno djelo, a u međuvremenus o i diošli do presude Općinskog suda u Požegi prema kojoj je ovaj saborski zastupnik osuđen zbog kaznenog djela protiv vjerodostojnosti izjava i krivotvorenja isprava! Pero Ćorić osuđen je 2010. Godine na kaznu zatvora od deset mjeseci, no u konačnici je dobio uvjetnu osudu na rok kušnje od jedne godine!
Presudu možete vidjeti ovdje: PRESUDA PERI ĆORIĆU

5 KOMENTARI

  1. Poznata konjokradica,uhljeb je Vinkovačkog gradonačelnika i župana Galića. Vidim da se predstavio na sudu da ima Višu stručnu spremu! Obarite pozornost koliko je naplatio putnih troškova kao Voditelj odjeljenja vozača. Po kojem koeficijentu prima plaću, koju ne zaslužuje, tj, ne zarađuje u Vinkovcima. Zašto je izbjegao kontrolu Državne uprave i po sili zakona nije dobio otkaz nakon što je pravomoćno osuđen. Sve su to pitanja na koja treba odgovoriti u USKOK-u-Dinku Cvitanu osobno. S obzirom da se radi o Saborskom zastupniku. Bilo bi korekto od Dinka Cvitana da se istraži i premlaćivanje Župansikoga vijećnika HSP-a u Požegi,kao i Rađenovića u Zagrebu,posebno prijetnje batinaša Ninu Mogoroviću iz Pule?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here