ENIGMA Kako je supruga policijskog službenika iz Vrgorca dobila ključeve poslovnog prostora u vlasništvu Grada Makarske?

MUP traži pomoć, snimajte i šaljite policiji sve sumnjivo što vidite, navode hrvatski mediji u porukama, tekstovima, koje šalju čitateljima. Najnoviji detalji iznude poduzetnika u koju su očito upetljani i djelatnici MUP RH, glumci Krim Tim 2, bivši i sadašnji policajci, specijalci

Kada normalan čovjek sve to pročita, proanalizira, pita se komu vjerovati, koga slikati, snimati i komu slati, kada postoji osnovana sumnja da je cijeli sustav MUP-a, medijski kompromitiran, a od pojedinih pripadnika kontaminiran. Kako je kontaminiran MUP od strane pojedinih djelatnika, svakim danom izlazi na vidjelo, uz pomoć objektivnih medija.

Primjer u Makarskoj u kojoj ne funkcionira pravosudni sustav, dokaz je u predmetu deložirane i ovršene frizerke  Mateje Pavlović u njenom frizerskom salonu o čemu smo više puta informirali javnost. Krim milje koji koristi makarsku gruntovnicu, pogoduje određenim krim skupinama nezakonito korištenje poslovnih prostora. Detaljnije o imovini Grada Makarska u svojim izvješćima očitovao se i nadležni ured za reviziju. Imovinsko pravni spor oko poslovnog prostora – frizerskog salona,Grada Makarska, Republike Hrvatske i izvjesne Ružice Šarić  popraćeno je višegodišnjim neučinkovitim pravosudnim presudama. Vlasnički list dokazuje vlasništvo poslovnog prostora – frizerskog salona Grada Makarska, što očito i nije pravilo u maloj sredini u kojoj zakon i pravdu na svoj način uzimaju i konzumiraju  lokalni šerifi. Frizerka Mateja Pavlović, žena je Ante Pavlovića hrvatskog branitelja. Jučer u poslovni prostor, koji je po vlasničkom listu vlasništvo Grada Makarska, ne/zakonito je u posjed ušla gospođa Cecilija Bajto, žena Alena Bajte, aktivnog djelatnika Policijske postaje Vrgorac, zaduženog za sektor granice. Interijer -namještaj iz poslovnog prostora Grada Makarske, frizerke Mateje Pavlović, majke dvoje malodobne djece (trenutno na porodiljskom dopustu) izbacila je obitelj aktivnog djelatnika Policijske postaje Vrgorac, Alena Bajte.

ba - ENIGMA Kako je supruga policijskog službenika iz Vrgorca dobila ključeve poslovnog prostora u vlasništvu Grada Makarske?

Pravno, status predmeta sudionika tužitelja i tuženih, Grada Makarska, Ružice Šarić i Republike Hrvatske nalazi se u Dubrovniku po žalbi kod nadležnog suda. Dugogodišnji nemar, nerješavanje predmeta u Dubrovniku, koristi Ružica Šarić, nezakonitim ubiranjem najamnina i ovršavanjem računa frizerke Mateje Pavlović, uz nezakonitu asistenciju korumpiranih djelatnika Općinskoga suda Makarska. Danas lovci u mutnom postali su članovi obitelji Bajto, djelatnika MUP RH koji koriste službena vozila MUP-a na kojima piše “Sigurnost i povjerenje.” Ostaje da vidimo što će poduzeti ministar Božinović u predmetu Cecilije i Alena Bajte u Makarskoj, koji su počinili nezakonitu radnju, ulaska u tuđi posjed u centru Makarske?! Postoji li mogućnost da u Makarskoj hrvatski branitelj uzme pravdu u svoje ruke i zaštiti posjed frizerskog salona od obitelji djelatnika MUP-a ?! Da su potrebne korijenite društvene i pravne  promjene državnog represivnog sustava dokaz je i predmet frizerskog salona u Makarskoj. Što će MUP-Unutarnja kontrola učiniti u predmetu Alena Bajte, pravovremeno ćemo izvijestiti javnost.