ENIGMA Koliko je koštala izgradnja sportske dvorane?

Do dana današnjeg se ne zna koliko je koštala izgradnja sportske dvorane u Makarskoj

Jedna od najvećih enigmi u Makrskoj je istinit podatak koliko je koštala izgradnja sportske dvorane.

Na mnogim sjednicama gradskih vijeća, uzaludno su vijećnici od aktualnog gradonačelnika Tonćija Bilića i njegovih najbližih suradnika pokušavali doznati stvarnu cijenu koštanja dvorane. dvorana1Gradski vijećnik Stipe Bartulović svojedobno je postavio na vijeću to pitanje sumnjajući da su „sredstva curila sa strane“. Slično razmišlja i vijećnica Verica Raos koja je u nekoliko navrata od gradonačelnika Bilića tražila te podatke no odgovor nije dobila. Od Tonćija Bilića i makarskog SDP-a se moglo čuti kako je zbog dvorane podnesena kaznena prijava, kako će SDP objaviti troškove dvorane itd., no do danas je ta informacija pod velom tajne. Zašto? Nadajmo se da će to utvrditi DORH i USKOK. Do tada, može se samo nagađati koliko je desetaka milijuna koštala izgradnja, a zbog enormnog zaduženja, Grad Makarska ne može osigurati pr. besplatne knjige đacima, stipendije studentima, božićnice umirovljenicima… Zanimljivo je da i HDZ-ovci mudro šute iako bi, po svemu sudeći, trebali znati koliko je koštala dvorana. Na kraju krajeva, upravo je Marko Ožić Bebek postavio kamen temeljac za sportsku dvoranu i to u društvu svojih stranačkih kolega. Unatoč tome, danas se svi prave ludi. I SDP-ovci i HDZ-ovci… Kao podsjetnik da su u priči oko izgradnje dvorane sudjelovali i predstavnici bivše HDZ-ove vlasti, objavljujemo par fotografija iz bliske prošlosti…dvorana2dvorana4dvorana5

13 KOMENTARI

 1. Oni znaci SDP i HDZ u Makarskoj je jedna od jačih organiziranih prevaranata kojih nitko ne pita šta rade ., jednostavno je toliko povezano da ginu za podatke koji bi trebali biti transparentni i dostupni puku. Dok ne završe tamo gdje im je mjesto to se nikad nece dogoditi , nista nece biti dostupno.toliko tog kriminala ima da im nece pomoći niti antifazizam niti saba ali uzecemo im kao olakotnu okolnost ukoliko prijave sami sebe .€€€€€$$$££

 2. Organizirana pljačka građana Makarske, započela je kad je iskopana prva rupa za dvoranu, sMao je trebalo izvršiti male preinake na primjedbe susjeda, Batinović i Puharić, po struci sve bi trajalo petnaestak dana i dobila bi se građevinska dozvola, na vlasti SDP-Gareljić i V.Vidak-Buljan. od toga ništa. Dolazi Novak sa svojima, obzirom da je tribao platiti dug Lavčeviću, Lavčević diže kredit sa Makarsku/otkup zemljišta/ , da bi se pokrili novakov dug. Lačević je odgodio naplatu kredita, uz kamatu?? Jadni građani. Nakon što su došli na vlast HDZ-e počela se graditi i kuća Novakova i P.Puharića i ujedno DVORANA dililo se na dvi strane. Sad izračunajte koliko je dignuto graađanaima. Neka opet izaberu iste. o kvaliteti dvorane ne bi govorio.

 3. A dvi Bebekove kuće u Velikom Brdu? Žena mu digla kredit (?) u OTP banci di je radila pa dala otkaz. Sad će bidni od jedne plate vraćat. Smršavit će. Nego srića što još stoje u stanu koji in plaća Biokovka, struju, vodu – tako kažu radnici Biokovke. Vajalo bi vidit što je u vrime dvorane gradio Ante Sanader. Puno lipi svit. Bebek je obogatio i SDP ovce. Sad mu uslugu vraćaju

 4. Lopina iz Rašćana, kao i njegov Ravlić-Migros.Kako su prenamjenili Glavicu a Grad prodao Migrosu zemljište s lokacijskim dozvolama, pa nakon toga izmjena DPU-a, ovećanje koeficijenta izgrađenosti. Milijune maznu da se i ne vidi . Zgrada između hotela Meteor i Park,lijep kriminal SDPa i HDZ-a.

 5. Što ćemo sa; Metalplastikom,POmoćnim stadijonom ,zemljište Olme, Nasipanjem pomorskog dobra -Kučekovićki, Milasovim besparvnim zgradama ,u jednoj od njih Bebek živi? A Bebeku tajnik Milicajac Klapirić.Šeik Bebek, sada bi ga trebalo poslati u Sabor, da sve svoje kriminale amnestira.

 6. Malo je koštala koliki su im apetiti, samo kada su mislili da je sve gotovo, e pa nije tek sad pocima, DI SU PARE? Marko di su pare?

 7. Otisa je drug Marko molit u partiji da ga sakriju, da mu ne izvlače sporkoce i makinacije, a jato mu je ostalo na milost i ne milost.
  Pa Klempiric, Drkan, Rajcevic vode stranku.
  A ODO stiska u TZ, USKOK u Bijakovci, a Markec po ZG traži smještaj za Malu i gospođu. Sebi je osigura Remetinec

 8. Zašto su izvođači radova u višemilijunskom iznosu sponzorirali Hajduk ????

  Koji je makaranin bio pod ugovorom u Hajduka a nikad nije zaigra za Hajduk ????

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here