FOTO Građani Makarske uzeli pravdu u svoje ruke i sami uklonili betonske barikade!

Bez prethodne obavijesti ili konzultacija sa građanima, Grad Makarska je jučer postavio betonske barikade ispod magistrale kod skretanja prema Batinićima

Revoltirani građani su iste večeri uklonili betonske barikade kako bi se mogli nesmetano kretati putem koji vodi sve do autobusnog kolodvora.
– Postavili su ta betonska čudovišta bez da su ikoga pitali, a sve kako bi spriječili prolaz motorima, mopedima, a samim time su blokirali i prolaz invalidskim i dječjim kolicima. Doduše, u blizini postoji pothodnik koji nije osvijetljen niti je primjeren za prolaz majkama s kolicima te invalidima. Pitamo se čija je inicijativa bila da se bez pitanja postave betonske barikade. Sve upućuje na to da su glavni inicijatori ove gluposti Stanislav Židić, predsjednik Mjesnog odbora te njegov stranački šef Miro Mucić čija se kuća nalazi ispod prolaza, pa mu smetaju prolaznici, priča nam jedan od predvodnika građanske akcije.

21 KOMENTARI

 1. Padaj silo i nepravdo,
  Narod ti je sudit zvan.
  Bježte od nas noćne tmine,
  svanuo je i naš dan.
  Pravo naše ugrabljeno,
  amo natrag dajte nam.
  Ne date li ne molimo,
  uzet če ga Narod sam!
  Bravo Makarani juriš na barikade makar bile i betonske!

 2. Pisete ordinarne budalastine – majke s djecom i kolicima, te invalidi, ce prelaziti magistralu bez zebre, di auti voze 60-70 na sat?
  Put ne vodi “do kolodvora”, nego sve do plaže, i njime se svakodnevno kreće na stotine gostiju tih istih revoltiranih idiota iz Batinića, odakle li su, s djecom i kolicima, itd. cestom bez nogostupa, ograničenja brzine, itd.
  A ovo prozivanje ljudi koji brane svoj legitiman interes je bijedno, naročito kad je anonimno.
  Stavi ime na članak, pa onda seri….
  Ulica je zatvorena s razlogom (brojne prometne nesreće), a rušenje barikada koje su naredili grad i Županijske ceste je krivicni prekršaj, za koji su počinitelji s razlogom prijavljeni.

 3. Kad nekoga udari auto, kao što se desilo da je meni ispred auta izletio skuter, hoćete li se onda poklopit ušima. Umjesto da vršite pritisak na grad da vam omoguće adekvatan prelaz, vi se bavite uklanjanjem barikada, tako da vi i vaši gosti možete pretrčavati preko magistrale. Zapitajte se hoćete li se sutra vratiti kući?

  • Sve se to od grada traži ima 20 godina.ali nedaju.smatraju nad građanima II reda.ali kad tribamo platit.racuni su isti ko i onima na rivi.Večina mjih i nezna di su Batinici i Makar.osim sta su vidili na slici

 4. Kolaca !!!
  Kao prvo,Vi ste gospodine nepismeni i podulazete kriminalnoj skupini koju predvodi Blebek.Zatim uz bok prethodniku stoji učenik, Kišin mali gradonačelnik.Iza ovog dvojca je prvi i najveći krivac Odmetnuti dogradonačelnik sa 10-akmilj.kuna kapitala.Dotični dogradonačelnik ačelnik počeo provoditi svoju politiku,odmetnuti se od ostali svojih stranačkih kolega.Svoju volju provodi i bez znanja gradske uprave.
  I konačno pod raznim prijetnjama drug Joze ucijenjuje svoje građane-birače koji su ga birali,zatiranjem puta na sljedećim izborima.Druže Joze ni Dragica ti neće pomoći kao i dragi tata joj da ponovno zasjednep u neku od fotelja.
  Možeš nazad u alumijia,koliko čujem nećeš biti tamo na poziciju koju si izgubio…

 5. Gospodin Jokaca bi sigurno prepoznao idiota na cesti,jer se slični lako prepoznaju. On je živi dokaz da najobičniji idiot kojemu je LSD napravio pur-pjenu od mozga može postati gradski vjećnik, dovoljno da zna dignuti rukicu kad treba.I naravno nema nimalo srama, jer za sramiti se treba minimum karaktera, ili bar pola mozga.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here