FOTO KRITIKA Imaju li gradske vlasti hrabrosti zaustaviti devastaciju na Sv. Petru?

I dok se čeka postupanje Grada, Komunalca i Šumarije, na Sv. Petru se nastavlja uzurpiranje prostora. Do kad?!

Upravo se to pitaju članovi građanske inicijative SOS Osejava na svojim službenim FaceBook stranicama. Vjerujemo da odgovor na pitanje iz podnaslova zanima većinu građana Makarske kojima je stalo da grad bude lijep, čist i atraktivan.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

8 KOMENTARI

  1. gradska vlast je korumpirana.brkan,ožić bebek,kotarac,vranješ,glavičić,puharići,srzići i lelasi su veleizdajnici i ratni profiteri

  2. gradska vlast je korumpirana.ne samo hdz već i oporbeni sdp na čelu sa sretanom glavičićem .brkan,vranješ,ožić bebek,lelas,kotarac,roso i njima slični su izdali hrvatsku državu.mi ih zovemo veleizdajnici.ništa oni neće napraviti za makarsku jer gledaju samo svoj interes i kako da što više pokradu dok se ima još šta za ukrast.

  3. Ovo je za svaku osudu. Kako policija ode ne reagira , komunalni redari , grad Makarska. Bez obzira jeli ovo pomorsko dobro , ovde grad Makarska mora ovo odma zaustaviti, zabraniti sve daljnje radove i vratiti sve u prvobitno stanje prije sezone.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here