FOTO KRITIKA Makarski građevinari rugaju se gradskim vlastima

U Makarskoj vlada bezakonje, uzrujano će jedna naša čitateljica koja nam je i poslala nekoliko fotografija s Istoka gdje se od ranog jutra odvijaju opsežni građevinski radovi – zabranama unatoč.

I nije naša čitateljica daleko od istine jer doista postoji odluka makarskog Gradskog vijeća o zabrani građevinskih radova u sezoni. Nažalost tu odluku nitko ne poštuje jer su kazne za nepoštivanje iste smiješne.
S druge strane dok na više lokacija u Makarskoj vlada pravi kaos, gradonačelnik Tonči Bilić na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji svalio je krivnju na novinare jer se usude objaviti istinu,  a istina je da gradonačelnik nema nikakvu kontrolu.

*Poštovani čitatelji,
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

4 KOMENTARI

 1. ODGOVORNI PRIBACIVAJU LOPTICU I GOVORE DA RADE SVE ŠTA JE U NJIHOVOJ MOCI… DA LI JE TO DOVOLJNO VIDI SE IZ TRENUTNE
  SLIKE GRADA.
  SLUŽBE KAŽU ZAKONSKI MI NEMOŽEMO NIŠTA(A KO BI TRIBA)
  A INVESTITORI ISTO NEZAKONSKI JOŠ RADEEEE….
  STRAŠNO DI OVO VODI….!!!!???POLICIJU I OSTALE NA NOGE,I MALO VIŠE ODRIJEŠITOSTI PA BI VIDILI REZULTATE…A NE PA SLUŠAJTE PIŠKIT CU KAKIT CU…

 2. Bilić i Veličković samo pričaju, a kad triba štogod napravit, onda ništa. Jedino što znaju je dobro pojist i popit, đavla izili!!!

 3. Koliko sam čuo kad sam zvao Redare koji stvarno izlaze na teren svaka im čast zaboljeti će glava investitore i izvođače koliko im je kazna napisano ali gdje je tu Policija gdje su njihove kazne nema niti jedne a napadate jadne redare koji se bore sa gigantima i onima koji im daju dozvole.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here