FOTO KRITIKA Na račun lovačke udruge uzurpirao parking stanara zgrade?!

Stanari zgrade u ulici Dr. Mate Ujevića u Makarskoj požalili su se redakciji portala Megamedia zbog nesavjesnog vlasnika automobila s naslovne fotografije

– Član Lovačke udruge Biokovo (podaci poznati redakciji, op.a.) svojim privatnim vozilom uzurpira naše parkiralište i misli da može kad stavi s unutarnje strane vjetrobranskog stakla obavijest da je automobil valjda službeni?!, upozorava jedan od stanara.

Doznajemo kako član Lovačke udruge Biokovo ima nekoliko svojih privatnih parkirališnih mjesta, ali njih iznajmljuje gostima. Istodobno zauzima mjesto na parkiralištu zgrade u kojoj on sam nije stanar. Nadamo se da će nakon objave ovog članka dotični gospodin prestati sa ovakvom praksom jer nije samo riječ o vozačkoj nekulturi ili zloupotrebi funkcije unutar spomenute lovačke udruge, već i o bahatosti na štetu stanara.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

6 KOMENTARI

    • DORH, je davno na strami kriminalaca. pokradeni su mnogi srpski stanovi, a neki ko bajage borci južnog bojiša pokrali su sepske kuće i noču iznosili ukradeno mnoge stano su lampili s srpskom mafijom.

  1. Reci do kraja . Policajac u penziji , žena imala problema sa novcima u Vodovodu. Istraga jos traje. Morala otici u penziju.
    U prevodu , policajac provalnik, žena lopina .

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here