FOTO KRITIKA Tko će kazniti Bilićeve bogataše?

Ovaj Mercedes je svojedobno satima bio parkiran ispred same zgrade makarske Gradske uprave, ali nikome nije palo napamet napisati kaznu

Otkako je Tonći Bilić počeo dijeliti fotelju gradonačelnika s udobnijom zastupnika, makar i na zamjensku, pod okriljem noći pred same ulazne skale makarske Gradske uprave stižu crne limuzine poput ovog Mercedesa.

Nepoznatog VIP gosta, a možda i samog Bilića, čuvali su zaštitari do kasnih sati. Ozbiljan je posao očito bio u igri, možda se rješavala ova državna kriza! Policije da kazni vozača nepropisno parkirane limuzine nije bilo. Nikome nisu skočili na leđa i bacili ga na pod s lisičinama, napisala je jedna naša čitateljica i poslala nam fotografiju kao dokaz.
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

4 KOMENTARI

  1. Mnog0 se toga godinama iznosilo iz zgrade Grada Makarsa, velike vrijednosti. Umjetnine renomiranih slikara, razni vrijedni unikati, koji su u Grad donošene kao poklon Gradu-što znači građanima, Znam da je upučeno pitanje donositeljima poklona: “da li je to za mene ili za grad”?!. Od građevinskih dozvola i druge dokumentacije itd. Koji tjelohranitelji, koga da čuvaju, ne budite smiješni, u pitanju su marifektluci.

  2. Pišete gluposti Mercedes je vlasništvo ĐONIA GITARE koji je nastupao u Božićnom gradu. Meni je također taj način parkiranja privukao pozornost pa sam ugledao ceduljicu na kojoj je pisalo ime Đoni Kostanić nastupam u Božićnom gradu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here