FOTO Samo u Makarskoj vlasnik restorana smije kantama za smeće zauzeti cestu!

U korumpiranoj Makarskoj mnogi čine što ih je volja, tumače zakone kako ih je volja, a zašto i ne bi kad im nitko ništa ne može

Nedavno smo pisali o betonskim barikadama ispod magistrale, a sada nam čitatelji javljaju o ponašanju Matka Čovića, vlasnika restorana „Ivo“ u ulici Ante Starčevića. Kako bi njegovi gosti imali gdje parkirati, je navodno dao nalog svojim zaposlenicima da uzurpiraju dio ulice Ante Starčevića i Matko Čović da kantama za smeće i neregistriranim vozilima „čuvaju“ parkirna mjesta. Makarani i turisti u čudu prolaze svaki dan, neki i fotografiraju, objavljuju na društvenim mrežama i tako u svijet šalju ružnu sliku o Makarskoj i makarskom turizmu. Susjedi su, tvrde naši čitatelji, u nekoliko navrata pokušali spriječiti takvo ponašanje, no bez uspjeha.
– Komunalni redari nisu reagirali iako postoji ozbiljna sumnja da Matko Čović to radi ilegalno, tim više što u Županijskim cestama Split tvrde da se to ne bi smjelo raditi, a da jedini tko to može regulirati je Grad Makarska, kazao nam je jedan čitatelj. A u Gradu Makarska su u svojevrsnom sukobu interesa kada je u pitanju restoran „Ivo“ obzirom da mnogi zaposlenici, pa tako i Jure Brkan kao gradonačelnik i njegovi suradnici  jedu i piju upravo u tom lokalu.
c1 1024x583 - FOTO Samo u Makarskoj vlasnik restorana smije kantama za smeće zauzeti cestu!c2 1024x597 - FOTO Samo u Makarskoj vlasnik restorana smije kantama za smeće zauzeti cestu!c3 - FOTO Samo u Makarskoj vlasnik restorana smije kantama za smeće zauzeti cestu!c4 1024x594 - FOTO Samo u Makarskoj vlasnik restorana smije kantama za smeće zauzeti cestu!c5 - FOTO Samo u Makarskoj vlasnik restorana smije kantama za smeće zauzeti cestu!

8 KOMENTARI

  1. Pogledajte ulicu P.Krešimira preko puta Tomy.Kante od kupola,motori i,parkiranje na mjestima označenim sa X.
    Svaki dan redari prolaze,karavane prolaze i nikome ništa.Dok se drugi muče i plaćaju parkinga lokalni šerifi nastupaju.Probajte se približiti tim mjestima.Kante su zakon.

  2. Znaci kompletna Makarska je dno ugostiteljstva…sramota za ozbiljne ugostitelje koji se trude i posteno placaju svoje obaveze…gdje je sad drzava…uzas!!!

  3. Restoran Ivo uzurpira javni prostor sa rampicama,drugi kantama za smeće,treći gostima ustupaju prostor.Vi Marco koja nema apartmane plaćate 15-20 kuna po satu parkiranje.
    Valjda će jednog da na doći pameti ovi građani pa ropotarnici sa ovom gamadi Adezeja,ušljebrka komunističkih aspekata,i nezavisnih korumpiranih dobila.Oće Siniša donositi kakve odluke pa da poslije kaže kao za Baletićku da nije značila je zemlja-parcela.Naravnoo trošku građana napravi 10-12 parkirnih mjesta….
    Bravo poltroni i politički lopovi !!!!!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here