FOTO VIJEST Makarski SDP-ovci na zagrebačkom adventu…

Iako se kandidirao, makarski gradonačelnik Tonći Bilić nije dobio podršku članova svoje stranke za ulazak u Glavni odbor SDP-a na psoljednjoj konvenciji te stranke u subotu.

drim-timTo je samo još jedan dokaz da Tonći Bilić više ne uživa povjerenje svojih stranačkih kolega i da se njegovoj političkoj karijeri bliži kraj. Udri brigu na veselje, gradonačelnik Bilić je sa svojim stranačkim kolegama iz Makarske obišao glavni zagrebački trg i uživao u adventu kakvog nije mogao organizirati svojim sugrađanima u Makarskoj… (FOTO:Facebook)drim-tim3

12 KOMENTARI

 1. 1. Ne samo da je imao povjerenje nego je imao najviše glasova od svih kolega u svojoj županiji. Bilo bi lipo da “novinari” tu da ne prenose lažne informacije o drugima nego da provjere, prije nego što počnu tipkati.
  2. Nije teško organizirati odličan advent kad imaš proračun grada Zagreba.
  3. Posljednjoj*

  link na rezultate tako da se autor ne treba mučiti: http://www.sdp.hr/wp/wp-content/uploads/2016/12/Rezultati-14konvencija-Glavni-odbor.pdf

 2. Puno vaš je košta Advent u Zagrebu?
  Tonči Bilić, nije ušao u Glavni odbor,ka da je to važno.
  Važno je da jee tonči Bilić učestvovao, a vama svima
  guzica vidila puta.

 3. ugledajte se u Jozu Vranješa, momak svojin trudima je organizira odlazak u Vukovar, pa je i noći zelenke doveo u tradiciju. Joze drži se i ne budi kao ovi strvinari.

 4. Advent je usput, išli oni u katedralu Stepincu, ne bi li in pomoga.
  Isplivat će kliko je ovo društvance s Maron laćon izašlo bogatije nakon sprd mandata

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here