FOTO VIJEST Ovaj se Makaranin dosjetio kako danima parkirati besplatno!

Makarska je trenutačno najskuplji grad po cijeni sata parkiranja na javnim prometnicama

Sat parkiranja u 1.zoni iznosi čak 20,00 kuna, a u 2.zoni 15,00 kuna. Mnogima je to previše pa se snalaze na razne načine. Tako se snašao i vlasnik crvenog Opela sa fotografije koji je parkirao na prometnici iznad makarskog Doma zdravlja, baš tamo gdje se ne smije.

Čitatelji javljaju da tako parkiran stoji već dva tjedna i da nitko ne reagira. S unutarnje strane vjetrobranskog stakla je izvjesio natpis „KVAR NA AUTU“,  a dodao je još i fotografiju Gospe računajući da među prometnim redarima i prometnim policajcima ima dovoljno empatičnih vjernika koji će mu oprostiti njegovo nezakonito ostavljanje vozila.

7 KOMENTARI

  1. Treba mu ga lipo dignit, odvest do servisa i popraviti… Učinit čoviku uslugu. Opametiti pametnjakovića i nasmijat mu se zadnji. Najslađe. Hahaha.

  2. Svaka čast coviku, u ovoj našoj lipoj državi samo totalno nepoštivanje zakona se možete zastiti od lesinara tipa: prometnih redara prvo u Ma. @ ni u B.V. nije bolje,dalje tu su sad sve ostale državne institucije koji utjeruju novac od običnih gradjana i najsitnijih obrta,šireći paranoju i nervozu medju domaće ljude, susjede koji se skoro pobiju jer im gospođa iz inspektorata kažu da su ih susjedi prijavili ili onaj vlasnik susjednog lokala i sl. I mi debili pusimo tu priču… Eto, i zato svaka cast covilu, i još ako je skinija tablicu ima slobodan parking u centru…. Aa Vi gospodo iz Megasmijurije nebi bili to šta jeste da niste morali i Gospu umisati u vašu foto vijesti.

  3. Konacno kad je grad odmaka se po propisima od pjesackog sa parkirnim mistima uvik izroni neka budala,da je normalan grad tribalo ga je obavjestit,ima vucna sluzba da ga odvede na popravak ili neko drugo misto,a u slucaju da se oglusi kaznu mu zalipit da mu nepadne vise napamet se pravit “pametan” jer je to cisti bezobrazluk.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here