Frane Vučetić, novi predsjednik udruge “Vir bez podjela” najavio smjenu općinskih vlasti

Sinoć je održana je skupština udruge „Vir bez podjela“ povodom šeste obljetnice postojanja, informiraju članovi putem priopćenja kojeg objavljujemo u cijelosti

“Na skupštini u virskom restoranu „Krešimir“ gdje je prije šest godina i osnovana udruga, izglasan je reizbor te izabrano radno predsjedništvo kojeg čine Alen Radović, Šime Vučetić i Igor Vučetić.

Izabrana su i ostala tijela udruge. Novi predsjednik udruge je Frane Vučetić, potpredsjednik je dr. Mate Žepina, a tajnica Željka Crnjak. Upravni odbor udruge čine Frane Vučetić, Jadranka Okreša, Igor Vučetić, Šime Radović te  Ivica Bajić. Imenovani su i članovi Nadzornog odbora: Ive Žepina, Mihajlo Koren i Mario Grgetić.

Predsjednik udruge „Vir bez podjela“ Frane Vučetić osvrnuo se na prethodno razdoblje u kojem je udruga ostvarila zavidne rezultate na lokalnim izborima te u ovom trenutku predstavlja snažnu oporbu koja je spremna preuzeti odgovornost i na sljedećim lokalnim izborima osvojiti vlast i tako osigurati bolju kvalitetu života na ovom otoku.

U proteklom razdoblju, posebice posljednjih godinu dana, udruga „Vir bez podjela“ je provodila brojne aktivnosti s ciljem informiranja javnosti kao i jačanju civilnog društva te je zaključeno kako će se u narednom razdoblju aktivnosti još više pojačati, sve u cilju izlaska iz opozicije”, stoji u priopćenju.