Fuliranje na moru predstavilo glazbene izvođače i gastro headlinere

Snimio: Filip Bašić

Fuliranje na moru jako dobro zna da je vrijeme izležavanja satima na plaži uz prženje do besvijesti davna prošlost i da sve više ljudi voli aktivan odmor i potpuni doživljaj

Na tom tragu, nakon sedam uspješnica, najbolje zagrebačko adventsko događanje Fuliranje, o kojem je pisao i CNN, seli se, oboružano perajama i luftićem na  morske valove u The Garden Resort u Tisnom. Od 1. do 4. kolovoza za dobru vibru bit će zaduženo 12 bendova i glazbenika, a na meniju će biti čak 3 koncerta dnevno, uz nastupe DJ’a. Plesat će se na plaži, ali i u moru i to po cijele dane. Ležati na luftiću, slušati koncert iz mora i guštati u hladnom craft pivu ili cocktailu, ma gušt neviđen!

Posjetitelje očekuje i lineup iz snova: Parni valjak, Massimo, Darko Rundek&Ekipa, Goran Bare&Majke, Damir Urban&4, Psihomodo pop, BOA II, Vojko V, Pavel, Detour, Kuzma&Shaka Zulu i Ljetno Kino.

FIC07470 1024x683 - Fuliranje na moru predstavilo glazbene izvođače i gastro headlinere

Ali to nije sve, The Garden Resortom će se četiri dana širiti neodoljivi mirisi. Konobe Boba i Opat prvi su gastro headlineri nedavno predstavljeni u Zagrebu, a čije će prefinoće poput arancina od morskog psa i brudeta s palentom ponuditi i na Fuliranju na moru. Što nam spremaju za Festival i tko će im se još pridružiti otkrivamo uskoro. Uz lokalne meštre od kužine, glavni kuhar Gardena, Marko Palfi, osmislio je i novu zonu s veganskim specijalitetima, roštiljem, gurmanskim burgerima, smoothijima, juhama i azijskim zalogajima, kao i craft beer bar. Na lokaciji će biti dostupne i biorazgradive čaše i pribor kako bi se očuvala festivalska lokacija.

A evo što su nam rekli neki od glazbenih izvođača koji sudjeluju na ovom Festivalu:  Mušketiri iz benda BOA II, otkrili su nam da im je inspiracija za ime benda bila istoimena zmija. Nenad iz Detoura pohvalio se da svakodnevno fulira, Gina je izrazila spremnost da zapjeva i na molu i u moru, dok je Max iz Ljetnog kina rekao da bi između japanki i ljetnih sandala za Fuliranje na moru odabrao plesne cipele. The Garden Resort utjecajni je časopis The Guardian proglasio jednom od 10 najboljih europskih festivalskih lokacija, a festivalski posjetitelji dolaze iz svih dijelova svijeta, poput Australije, Novog Zelanda, Rusije, Islanda i iz cijele Europe.

Ulaznice za Fuliranje na moru, jednodnevne i festivalske za sva četiri dana mogu se nabaviti na www.ticketshop.hr, a od utorka, 9.7 do četvrtka, 11.7 u ponudi je poseban paket ulaznica 3+1 za Ekipu. Smještaj u Resortu moguće je rezervirati na web stranici: booking.thegarden.hr

Osobe s invaliditetom koje se ne mogu samostalno kretati, uz prethodnu registraciju i uz pratnju imaju besplatan ulaz na Festival, a kako bi u zabavi uživale i obitelji s djecom, ona do 12 godina u pratnji roditelja ulaze besplatno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here