Grad Makarska traži 11 novih zaposlenika!

Grad Makarska pred kraj mandata SDP-ove koalicije raspisao je natječaj za popunu čak 11 radnih mjesta, sve na neodređeno.

Tako se traži viši stručni suradnik za projekte i razvoj u gradskom Odsjeku za projekte i razvoj, a natječaj možete vidjeti OVDJE.
Traže se i dva djelatnika u Pogonu za obavljanje komunalnih djelatnosti na održavanju hortikulture, a natječaj možete vidjeti OVDJE. Traži se i jedan skladištar u u Pogonu za obavljanje komunalnih djelatnosti (POGLEDAJTE NATJEČAJ), dva djelatnika u službi održavanja (POGLEDAJTE NATJEČAJ), četiri djelatnika na parkingu (POGLEDAJTE NATJEČAJ) i jedan djelatnik na održavanju hortikulture (POGLEDAJTE NATJEČAJ).

6 KOMENTARI

  1. Zašto natječaj kad već rade kako kaze gradonačelnik nema novih zaposlenih jer na tim mjestima vec rade ZAR JE TO PO ZAKONU IZDAT NATJEČAJ ZA NEKOG KO VEĆ RADI SRAMOTA

  2. sdp, ako ih većina već radi na određeno vrijeme, Ružana ne raadi- osim toga dobro je imati veze i na sudu, a zna se šta sve tamo radi.

  3. Sto se sekirate, pa dogovorili su sa Drkanon da ih nece cistit, jer nisu ni iz sdpa ni njega, kada su 2013.dosli. samo je jos vise poentira za sdp ova mandata, i usa u NO hotela makarska.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here