Gradonačelnik Bilić dodijelio posao sanacije krovišta Gradske uprave svom stranačkom kolegi!

U tijeku su radovi na sanaciji krovišta zgrade Grada Makarske, a na gradskom internetskom biltenu stoji kako je izvođač radova tvrtka Tahion.

O pogodovanju SDP-ovim ljudima smo već puno pisali, a ovo je još jedan u nizu primjera gdje se gradonačelnik Tonći Bilić i njegovi suradnici trude dodijeliti novce makarskih poreznih obveznika svojim stranačkim članovima,
Naime, tvrtka Tahion u vlasništvu je Željka Međurečana, tajnika makarskog SDP-a, ujedno i zeta Gorkija Frankovića kojeg makarska javnost uz tajkuna Jospia Gucića koji je nedavno osuđen za ratno profiterstvo percipira kao glavnog krivca za propast tvrtke Primorje u kojoj je bio direktor.
tahion2Inače, tvrtka Tahion prvotno je bila u vlasništvu Gorkija Frankovića, no 2012. ju gasi, a nekoliko mjeseci kasnije na istoj adresi i pod istim imenom ju osniva njegov zet Željko Međurečan.
Ne sumnjamo da su djelatnici tvrtke Tahion stručno osposobljeni baš za ovakve radove, no nisu jedini u Makarskoj te bi gradonačelnik Bilić u svrhu ublažavanja percepcije korupcije u Makarskoj ubuduće trebao voditi računa kome će dodjeljivati poslove bez javnog natječaja.

12 KOMENTARI

  1. Svaka čast, o svemu vodite računa. Biliću et compani, idite da vas pratimo, ako ste podmazali Lopara, držite Makarsko primorje i ostale medie, nas ne podplačuje nitko. Istina i samo istina, idemo dalje. Drži se Željko nije lako sa Bedancem! Moraš voditi računa ti si ipak tajnik SDP-a Makarska. U kojom je fazi sudski spor za zgradu Komiteta u kojoj obitaate, a dio iznajmljujete i kome idu šolde? Ko je prodaoVilu Irena Eopoldu Poldi Puhariću?a bila je Gradska? Vedrane zagrebi ispod kože? Na zdravlje!

  2. Franković i Mladinov su se iskazali kao SDPovi lupeži, sada su prebacili svoje metode krađe na dicu i zetove. Zašo Grad Makarska ne objavi nalaz Državne revizije za zadnjih pet godina ili bolje pitanje zašto DORH ne objavi što je napravio po nalazima Državne revizije za Grad Makarska. danas čitam u Slobodnoj izjavu Velimira Vidaka Buljana, zanimljivo je kako u našeme gradu političari opljačkaju imovinu, pa ih malo procesuiraju, onda amnestiraju i evo opet njih na velika vrata. Građani očito imaju amneziju.

  3. ISTINA BOLI ALI OSLOBOĐA. PROSTAČE IZ DIJASPORE, PROVJERI PRIJE NEGO POČNEŠ VRIJEĐATI. O TVOJOJ INTELEKTULNOJ SPOSOBNOSTI GOVORI TVOJE PISANJE.

  4. Mora bit da je mesaru krivo sta mu Srbin Viducic dere cer pa a kako je on malo desnije nastrojen a nije se uspio uguzit s debelin Dzapicen, frustracije lici neimenovanim i nepotpisanim clancima na trecerazrednom webu. Istina odista oslobada, ali odkad su proustaski podguzi ikad znali sta je to istina?

  5. Šta se vriđate, stid vas bilo. Pišite činjenice i istinu. Ma ne mi ta kad komu šta ne paše onda udri ispod pasa. Te riči govoru ko ste i što ste

  6. A ništa ne govorite kako je tajnik i zaposlenik Djecjeg vrtica na zamjeni i ceka da majstor ode u penziju pa da se uhljebi i da tuce faturete sa privatnom firmom, to vam je promaklo…

  7. Već viđeno u Makarskoj, kada ulove lopova iz SDP-a da krade onda lopov pravi spin preko partije o Fašizmu i Antifašizmu. Bandićev model.

  8. Kad vas se uvati sa ŠAPAMA U MEDU, onda udrete vređati, neuka derišta. Odgovaraj sa dokazima. Demantiraj istinom. Zar nismo članica Europe, vređate nacionalnosti. Prije smo bili članica Jugoslavije, a sada Europe. Zato nam se događa doba Sulejmana veličansvenog. Ništa slučajno. moja bi ti svekrva rekla “seri seri moj golube bjeli”. Mega media vas je zdrmala jer je ne možete potplatiti. Fukare jedne neodgojene. Za vas postoje tekstovi i priće sa vašim pitanjima. Tribali ste gledati gradonačelnika kako prosi od štanda do štanda na rivi. Neka kaže kako su poklonjene makete brodova šetale iz zgrade grada do njegove kuće i nazad.

  9. Koja smo mi zatucana sredina. Čim se javno piše da netko krade odmah buna. Pa zar se već godinama po gradu ne govori o svim ovim ljudima da su lopovi. O svim ovim ljudima koji se spominju po ovom portalu. Jedina zamjerka portalu je što je Šteta Tonći B. Platio za imunitet.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here